Кристалина и Цветанов кумуват на млад огнеборец

Тихомир и Антония

Вицепремиерът Цветан Цветанов и еврокомисар Кристалина Георгиева ще бъдат кръстници на млад пожарникар. Това стана ясно по време на ежегодната церемония по награждаване на най-отличилите се огнеборци.

Щастливата двойка, която ще се врече пред бога и закона са Тихомир Нинов на 30 години и отдавнашната му приятелка Антония Йорданова. Те съобщиха, че сватбата ще бъде в началото на април и се пошегуваха, че няма да търсят професионален фотограф, защото медиите щели да осигурят достатъчно количество снимков материал.

Историята на звездното кумуване започнала през лятото на 2010 година, когато родни огнеборци се прибирали от командировка в Русия, където помагали при гасенето на ужасните горски пожари. Тихомир и неговите 96 колеги стъпили на родна земя и били наградени лично от еврокомисаря по бедствията и авариите Кристалина Георгиева. Тя ги похвалила за проявените смелост и професионализъм.

Кристалина и Цветанов кумуват на млад огнеборец

За да разведри обстановката, Кристалина на шега попитала Тихомир дали е женен, а той отвърнал, че все още не е. Тогава тя заявила, че като тръгне да си взема булка, трябва задължително да й се обади, защото щяла да бъде кръстница на младото семейство, а Цветанов да изпълни ролята на кум.

Тази година пътищата на младия пожарникар и еврокомисарката се пресекли отново. Сега това станало в село Бисер, където Тихомир Нинов бил изпратен, за да спасява хората от бедстващите райони. Кристалина го познала и веднага попитала дали не се е оженил. Огнеборецът разказал, че сватбата е планирана за пролетта и получил нареждане да изпрати електронно писмо до Кристалина. Е-майлът бил пуснат още същият ден, а малко по-късно късметлията получил положителен отговор.

Пожарната команда в действие:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *