Криминален сериал по убийството на Мирослава от Перник пуска Магърдич

Магардич Халваджиян

  Вече се снима третият сезон на сериала „Седем часа разлика“, разкри продуцентът Маги Халваджиян. След като част от продукцията на арменската филмова компания бе свалена от ефира на Би Ти Ви, Маги дълго умувал дали да рискува и да продължи снимките на хитовата поредица.

Би Ти Ви е наш копродуцент. Ние ще изработим обещаното, а дали тя ще го излъчи, зависи от нея.

Ще борим конкуренцията на още 8 български сериала. Очертава се сериозна битка за зрители през следващия сезон“, разкри Халваджиян.

"Седем часа разлика"

След кратка ваканция екипът на „Седем часа разлика“ щял да се събере отново за снимки чак през август. Един от основните персонажи в сериала – актрисата Ваня Цветкова, която от години се е установила в Америка, отново стегнала куфарите си за зад океана. Тя смятала да прекара почивните месеци през летния сезон в чужбина заедно със сина си Павел. Според сценария героинята на Цветкова – съдия Таня Стоева, щяла да излезе от затвора в началото на следващия сезон, разкриха от кухнята на „Седем часа разлика“. Както и при предишните епизоди, сюжетът на снимките се пазел в дълбока тайна от екипа на сериала.

Според информация, по Би Ти Ви ще тръгнат още поне 4 нови сериала. Един от тях ще е с част от звездите на „Стъклен дом„. Със сигурност в него ще се снимат новите любимци на зрителите Калин Врачански и Асен Блатечки. Другият сериал, който започва Би Ти Ви, е криминален. Той е вдъхновен от случая с отвлечената и убита перничанка Мирослава. Семейството на момичето вече възропта, а сестрата Елеонора призова медията да не използва трагедията за високобюджетна продукция.

"Кантора "Митрани"

С 2 нови сериала ще започне есенният сезон и за Нова телевизия. Според източници от медията са възложили на големи продуцентски къщи разработването на нови поредици, тъй като не смятали да продължават „Отплата„. Отчетено е, че сериалът не е достигнал необходимия рейтинг, за да остане. Пада и нелепата българска версия на „Женени с деца“. Продължава обаче излъчването на „Етажна собственост“.

ТВ 7 също ще възлага на сериалите след успеха на „Сутрешен блок“ с Тодор Колев и адвокатския хит „Кантора „Митрани„. Според наши източници успешният филм на Влади Въргала „Операция „Шменти-капели“ ще стане минисериал, който ще се завърти през есента. Предвижда се и още една продукция.

БНТ 1 също ще стартира от есента с продължение на „Под прикритие“ и още един чисто нов сериал. Засега не се издават подробности за него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *