Кола прегази мъж докато пресичал да върне загубен портфейл на собственика!

Учителят герой

Китаец бил блъснат и убит, когато притичал през улицата, за да върне загубен портфейл с 400 паунда. Учителят Ли Ксяопенг бил затънал в дългове, тъй като сам издържал началното си училище в Ланчао, западен Китай.

Въпреки това, 41-годишният учител отчаяно се опитал да върне портфейла на собственика му, преди да бъде ударен от автомобил. Приятелите му споделят, че за него било типично да прави добрини. Ксяопенг, който има дъщеричка на 7 годинки се счита за герой, заради многото неща, които направил за селото и сега всички скърбят за него.

новите книжки на училището

Служител в училището му разказва, че учителят винаги поставял другите пред себе си и въпреки,ч е не бил богат винаги намирал начин да помогне на хората. Обичал децата и искал да имат най-добрия възможен старт в живота.

След университета , той построил началното училище, което финансирал сам. Работел дълги часове, за да може да погаси дълговете си, дори цяло лято работел в мината наблизо.

Вече бил закупил нови книжки за децата от парите, спечелени в мината. Бил много щастлив от това, затова сега в негова памет съселяните му ще направят всичко възможно, за да могат децата да учат.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/26lvJwv2Dso

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *