Кобрата кръшка нонстоп на Андреа

Кубрат Пулев - Кобрата
Кубрат Пулев – Кобрата

  Само едно стъпало го дели от върха. И най-големите му врагове са убедени, че преодоляването на последното препятствие е само въпрос на време. В ръцете му е съсредоточен прекалено много талант, мощ и дългогодишен опит. Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев спокойно изчаква решителния миг, в който ще се изправи срещу Владимир Кличко и ще го просне на ринга.

Кобрата е напълно уверен в своя успех. Последните му победи, постигнати с лекота, няма как да не налеят още повече самочувствие в тежкотоварния спортист. Самият той е безразсъден до лудост. Негови авери още си спомнят жестокото меле в столична дискотека с участието на Кубрат. Тогава той се състезава при аматьорите, но вече е достатъчно известен сред софийския хайлайф. Надъхано синче на известен бизнесмен решава, че ще си премери силите с известния боксьор. Понечва да го удари, но преди това не забравя да вкара и охранителите си в битката. Шестима се втурват да бият Пулев и шестимата се свличат безпомощни на пода в заведението. Кубрат рядко се съгласява да разказва за наказателните си акции.

Кубрат и Андреа са двойка вече 7 години
Кубрат и Андреа са двойка вече 7 години

„Случвали са се разни проблеми, но гледам да ги решавам без насилие. Притеснявам се да ударя неподготвен човек, тъй като осъзнавам какво мога да му причиня. Случвали са ми се много комични ситуации. Някакви ми се ежат, а на мен ми се налага да ги успокоявам за да не ги изкарват после на носилка. Е, има и изключения. Преди време Андреа ми се обади, че мъж я притеснява в заведение. Метнах се на колата и отидох на място. Помолих любезно натрапника да се разкара. Той се обърна и опита да ме удари. След секунди си лежеше кротко на земята без да шава“, с усмивка си спомня Кубрат за част от бойните си истории извън спортните си ангажименти.

Опитите му да се прави на много миролюбив не могат да скрият факта, че Кубрат доста дълго време предвожда банда за изпълнение на специални поръчки. Преди 4 години той влита с проверени момчета в заведение, за да респектира пишман богаташ, който е забравил да се издължи на влиятелен столичен лихвар. След акцията заведението се нуждае от основен ремонт, а длъжникът още на другата сутрин бърза да върне борча. Кобрата никога не е признавал за сенчестата част от своята автобиография, но пред близките си твърди, че отдавна е спрял с глупостите.

„Няма как да се занимава с нещо друго освен с бокс. Може и да има по два мача на година, но всеки от тези сблъсъци е все едно финал на олимпиада.

Кубрат Пулев и АндреаНе минава ден без невероятно изморителни тренировки, всеки час трябва да мисли за спортния си режим, всяка минута се съобразява какво яде и пие. За да станеш световен шампион, трябва да се разделиш с почти всички удоволствия в живота. И дума не може да става Кубрат да развива някакъв бизнес или да се забърква в сенчести схеми. Това щеше да го разконцентрира и той никога нямаше да стигне до привилегията да е претендент за световната титла“, категоричен е влиятелен наш треньор по бокс.

Кубрат от чисто финансова гледна точка в момента няма нужда да търси различни схеми за обогатяване. Докато е аматьор, той успява да натрупа достатъчно добро състояние, което продължава да увеличава с изявите си в професионалния бокс. Близки до Кобрата твърдят, че той пази в банковите си сметки поне 3 млн. лева. Още 1 млн. го чакат за евентуален мач с Кличко през следващата година. Самият Пулев твърди, че последното нещо, което го интересува в момента, е бъдещата печалба от сблъсъка със световния шампион.

Кубрат Пулев „Винаги съм бил особено нехаен към парите. Едно време като аматьор се случваше по няколко дни да ходя по улиците без пукнат лев в джоба. След това нещата ми потръгнаха, но вече се бях научил да не спестявам като мишка. Обичам да съм щедър към приятелите си. Имам другари, за които влизам в огъня. Ако някой от тях закъса, винаги ще му помогна.

Лошото е, че напоследък много хора започнаха да ми се пишат за приятели. Обаждат се да молят да им решавам проблеми и спорове с техни врагове. Трябва да ме оставят на мира“, избухва Кубрат.

Опиянен от славата и успехите той категорично отказва на този етап да се жени. Приятелката му Андреа вече подсказа, че е готова за подобна стъпка напред, но боксьорът не ще и да чуе за брак.

„Рано ми е да се женя и да имам деца. Харесва ми идеята да създам семейство, но това ще е след време. Сега ме чакат върхове за покоряване. Всяко нещо с времето си“, категоричен е Кубрат, който лесно покорява женски сърца. Публична тайна в светските среди е, че той кръшка на поразия на приятелката си. Мълви се дори, че си имал и второ гадже – сервитьорка от столично заведение, с която се срещал непрекъснато зад гърба на певицата.

Палавите помисли често му навличат неприятности, тъй като Андреа иска да свири само и единствено първа цигулка. А това налага да се взимат нестандартни решения в критични моменти. Такъв един е внезапно посещение на Андреа в заведение, което вече е окупирано от Кубрат и неговата тайфа.

Важна подробност е, че в коленете на боксьора се е кротнала сексапилна брюнетка. За свой късмет Кобрата вижда, че официалното гадже е на входа и печели ценно време в секунди да действа.

Веднага нарежда на сексапилното миньонче да изхвърчи към женската тоалетна. Момичето изпълнява експидитивно, без да му задава излишни въпроси, като така спестява сочен скандал на Кубрат. Боксьорът за пореден път печели важна победа и остава чист в очите на своето момиче.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *