Коафьори се подиграват с визията на тв водещите

Радина Червенова

  Стилистите, гримьорите и коафьорите на повечето телевизии трябва светкавично да бъдат уволнени, защото истински се гаврят е някои от най-популярните лица от екрана, роптаят все повече зрители. Примерите за окарикатуряване на иначе симпатични водещи и журналисти са цял куп.

Сериозна критика търпят в Нова телевизия специалистите по макиаж, които се грижат за визията на симпатичната Галя Щърбева. Красивото й лице често е омазано с розови или бели сенки, а ружът е смесица от оранжево и керемидено. Много любими на модните стилисти са различните акценти по саката й като брошки или ризи с големи яки. Този стил е леко булеварден и подходящ за кабелната телевизия в Ямбол, но не и за национален ефир.

Не по-добро е положението и при Радинела Бусерска. Зрителите на БНТ, които до неотдавна  научаваха новините от нея, редовно се чудеха кой е този гримьор, който я мрази толкова много. Радинела има немалък обонятелен орган, който с немного майсторство може да бъде оптически смален. Въпреки това около него нарочно се слагат тъмни тонове, за да изпъква допълнително. Отделно пък фондьотенът по лицето й се нанася неравномерно и така ефектната Бусерска изглежда като намазана с евтин бронзант.

 

Галя Щърбева

Стилистите обличат както нея, така и Радина Червенова с поли под коляното, заради които те изглеждат ниски на екран.

Откакто водещите на „По света и у нас“ съобщават новините прави, ясно се вижда, че и операторите не се стараят да замазват гафовете.

Тежък е проблемът при Милена Цветанска, която е леко прегърбена. За да подчертаят още повече проблема, стилистите я обличат с тесни сака, които определено са й неудобни.

Най-тежко обаче е положението при Нора Гюрова. Водещата на кратките емисии по БНТ има сериозен проблем с торбичките под очите. Зрителите дори се питат дали не прекалява с алкохола. Гримьорите обаче се гаврят с Нора така, че тя изглежда като след целодневен запой.

Радина Червенова също си пати от тях, защото никога не скриват дълбоките сенки под очите й, които личат от време на време. И фризьорите се включват в задачата да я омаскарят, като редовно в най-кофти дните й вдигат косата нагоре в нелепи кокове.

Ани Салич

  Ани Салич от години има проблеми с теглото, а след раждането на дъщеря си съвсем се занемари. Това създава проблем на фирмите, които я обличат, тъй като целта е оптически поне да изглежда по-слаба. Зад масата в студиото на новините това се постига, но докато бе водеща на „Великолепната шесторка“, положението беше трагично. Метри плат се люлееха в ефир, а лъскавите материи и ярките бижута заслепяваха зрителите. Идеята явно е била да не се вижда особено мощната снага на г-жа Салич, но при изцяло открити рамене и ръце това желание е непостижимо.

Същите проблеми има и Мариана Векилска, която така и не успя да свали излишните килограми след втората си бременност. За сметка на това за обедните емисии я обличат в яркорозови сака със светлосини блузки отдолу – любими на пенсионерките на Запад, които се надяват, че ярките цветове ще свалят няколко години от възрастта им. Като контраст до нея пък застава Кристина Баксанова в патешко жълто.

Водещият на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви – Виктор Николаев, също трябва да проведе разговор със стилистите и да им забрани да му вземат от магазините пуловерчета, с които прилича на беден студент. Колегите му Жоро Любенов, Николай Дойнов и Юксел Кадриев често са издокарани с прекалено ярки вратовръзки, в които зрителите, без да искат, се вторачват, вместо да слушат какво им съобщават журналистите.

Мариана Векилска

  Похвала обаче заслужават спецовете, които обличат Гена Трайкова. Те са преценили, че топлите цветове са най-подходящи за блондинката и тя стои на екран симпатично, макар да е леко скована. Партньорът й Венелин Петков също демонстрира изискан стил.

Не само новинарите обаче страдат от злобни стилисти. Потресаващ е гардеробът на Искра Ангелова. Дълги поли, нелепо вчесани коси и странни сака, неприкриващи широкия й ханш, окарикатуряват артистичната водеща на шоуто „Нощни птици“ по БНТ.

Истински кощунствена обаче е визията на Нели и Меги от „Търси се“. Възпълничките дами са като символ на кича в Би Ти Ви. В това отношение няма да е лошо да вземат пример от Марта Вачкова, която знае как да стои добре на екран, макар и с наднормено тегло.

Същото е положението и при Лора Крумова, която обаче се слави не с кизочен, а с бабешки гардероб.

Макар че е млада, блондинката винаги е като извадена от нафталина, което в комбинация с монотонното й поведение пред камерата, я прави една от най-скучните водещи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *