Кметът на Тетевен купи колата на Слави Трифонов

Милен Милев
Градоначалникът Милен Милев е фен на скъпите коли и не пести средства, за да попълва луксозния си автопарк

  Кметът на Тетевен Милен Милев обогати личния си автопарк с ново бижу – поръчковия „Мерцедес“ CL 63 AMG на Слави Трифонов, научихме от приближени. „Той се размаза от кеф, че е взел колата, която е карал Слави“ – обясняват подчинените на градоначалника. Милев направил специален банкет, за да полее придобивката си, за която пръснал около 100 бона.

Дори и глухите в града разбрали, че всичко по колата е поръчково и само „Фърст клас“ – броните, лайсните, фаровете и дори ауспусите, а екстрите направо спирали дъха.

Кметът Милев не крие, че е пристрастен по колите и в частност по офроуда. Личният му гараж вече спокойно може да задоволи високите изисквания и на Джеймс Бонд.

Нашенският кмет върти волана на скъпарски „Астин Мартин“ – любимата играчка на агент 007, разполага и с огромен джип, а сега вече има и бутиков „Мерцедес“. Направо човек да му завиди!

Докато хълцат при вида на „Мерцедеса“ в Тетевен обаче не спират да коментират непосилната за обикновените граждани лекота, с която Милен Милев пръска кинти за поредното си возило. Кметът има интересна трудова биография и тя обяснява как е надиплил пачките, които днес безгрижно ръси за коли с много екстри.

Лятото на 2012 г. Слави Трифонов гордо слиза от уникалния си поръчков черен „Мерцедес" CL 63 AMG пред баровско заведение в центъра на София. Возилото вече е собственост на кмета на Тетевен
Лятото на 2012 г. Слави Трифонов гордо слиза от уникалния си поръчков черен „Мерцедес“ CL 63 AMG пред баровско заведение в центъра на София. Возилото вече е собственост на кмета на Тетевен

При социализма той е на длъжности, които предполагат тлъсти бакшиши – почва като портиер, но бързо се преквалифицира в сервитьор и барман в „Балкантурист“. След това продава чушки и домати в „Булгарплод“. В края на соца вече трупа рубли като дървосекач в Коми.

След промените той е кредитен милионер. Става крупен вносител на захар и по това време се казва Милен Ганев Калинов.

Дълговете му към банките обаче се трупат като лавина и минава в нелегалност. Дори е обявен за издирване от полицията. После отново цъфва в Тетевен, но вече с ново име – Милен Ганев Милев. Прекръстен, той става дарител – спонсорира изграждането на църковен храм в Черни Вит. След това изкарва един мандат като шеф на общинския съвет в Тетевен, а на последните избори най-после сяда и в кметското кресло. Из града се носят митове и легенди за контрабандна сеч в защитени територии в Балкана, под неговото крило. Кметът Милев обаче не се притеснява от хорските приказки, а лети с мерцедеса на Слави Трифонов и събира погледите на безработните си съграждани.

Източници потресени разказват, че поредната му идея е да направи безплатен градския транспорт. В Тетевен има само една автобусна линия и тя пресича живописния град. Пред съгражданите си Милев развил теорията, че тетевенци ще са първите, които ще пътуват без пари в България. Според кмета начинанието щяло да струва общо 120 000 лв., като от тях 60 000 лв. ще са целева субсидия от държавния бюджет, а другата половина – от общинската хазна. Хората обаче не са балами и не се хващат на популистките, му приказки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *