Клюмна рейтингът на Къци

Къци Вапцаров води „Риск печели, риск губи"
Къци Вапцаров води „Риск печели, риск губи“

  Изпълнителният директор на ТВ7  Николай Бареков си направи жестока гавра с Къци Вапцаров. Той го прати в принудителен отпуск само месец след като го назначи на работа. Грандиозното завръщане на Мистър Невада бе на 8 юли тази година, като идеята е била предаването да запълни летните месеци и така постепенно да се наложи в обедния часови пояс.

Рейтингът на „Риск печели, риск губи“ обаче е мизерен, а в телевизията често звънят разгневени зрители недоволни от лигавото поведение на водещия, те роптаят, че вместо в 12 часа на обяд да се излъчват новините, програмата на ТВ7 се запълва от глупавата кръстословица на Къцака. Затова Бареков бил принуден да спре предаването още на 30 юли, научихме от приближени.

Николай Бареков
Николай Бареков

Според дългогодишни служители на телевизията това е абсолютен прецедент и е ясен знак, че най-вероятно от септември Къцамун няма да се изявява по ТВ7. Бареков обаче не можел да го изгони, тъй като Къцака е сключил железен договор. Затова се очаква да го прати в по-нискорейтинговата Нюз7, така че да се освободи място за нов, по-успешен проект.

„Връщането на „Риск печели, риск губи“е най-голямата грешка на Бареков в качеството му на изпълнителен директор. Явно мераците му за влизане в политиката тотално са му замъглили главата и вече не може изцяло да се съсредоточи върху работата си в телевизията“, споделиха пред наш екип колеги на новоизлюпения политик.

Както е известно, Бареков се готви до изборите за Европейски парламент през месец май да създаде нова партия която трябва да бъде алтернатива на сегашното статукво в лицето на ГЕРБ, БСП, ДПС и „Атака“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *