Като ученици Кристалина Георгиева и футболния съдия Стефан Орманджиев били гаджета

Еврокомисар Кристалина Георгиева

  Първата любов на еврокомисар Кристалина Георгиева е един от най-скандално извест­ните футболни съдии Стефан Орманджиев, разбрахме от близки на бившия президент на ЦСКА.

 Любовта помежду им процъф­тява, когато двамата са съуче­ници в столичната 7-а гимна­зия. По това време Стефан и Кристалина са в осми клас. Ор­манджиев е лошо момче и не особено добър ученик. Тренира футбол по настояване на баща си – Стоян Орманджиев, който е една от легендите на „Локо­мотив“ – София.

 Покрай тренировките учене­то изобщо не му спори. Зара­ди ниски му успех класната му назначава другарчето Криста­лина за помощник. Бъдещият вицепрезидент на Световната банка помага на скандалния съ­дия да си пише домашните по математика и български език. Съвсем скоро заради голямата близост помежду им всичките им съученици започват да шу­шукат, че двамата са гаджета. Орманджиев редовно изпраща красивата си съученичка Крис­талина до вкъщи и двамата дори се държат за ръце.

Орманджиев е прегърнал любимата си Кристалина

  Именно вдъхновена от любо­вта си към „лошото момче на гимназията“, Кристалина започва да пише поезия:

 Научи се да даваш,

макар и не на мене,

обич да даваш,

да даваш сърце…

 Това гласят стиховете на Кристалина, написани специ­ално за първата й любов. Неслучайно те звучат тъжно и вну­шават песимизъм. Макар и бу­рна, любовта на бъдещата еврокомисарка с Орманджиев се оказва кратка. В девети клас той организира бягство от клас на цялата паралелка. В заверата участва и Кристалина Георгие­ва. Впоследствие ръководство­то на 7-а гимназия наказва Ор­манджиев с мъмрене за несъв­местими със социалистическия морал действия и го премества.

Стефан Орманджиев

  В новия клас скандалният съ­дия по футбол веднага си нами­ра нова изгора и забравя за съ­ученичката си Кристалина, коя­то самоотвержено му е реша­вала всички домашни и е била неотлъчно до него. Влюбената девойка понася доста трудно предателството на любимия си.

 След раздялата бившият ви­цепрезидент на Световната бан­ка посвещава целия си живот на ученето и на кариерата си. Докато среща своя бъдещ съ­пруг Кино на сватбата на своя приятелка от квартала. Двамата на момента се влюбват романтично и както се случва по филмите, любовта им оста­ва вечна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *