Канибал отхапа лицето на жена!

Канибалът

Изглежда канибалските атаки  зачестяват с пълна сила в Китай, след като пиян шофьор беше засечен на камера да дъвче лицето на жена.

Вероятно нещастната жертва щe се нуждае от пластична интервенция, за да поправи стореното от канибала. Според местните новини, шофьорът Донг пийнал порядъчно за обед с приятелите си, преди да се случи трагедията, след което излязъл на пътя в град Уендзу, югоизточен Китай и застанал пред кола, зад волана на която била жертвата – Ду. Донг се покатерил на колата и започнал да удря по нея, докато ужасената жена

жертвата Ду

пищяла за помощ. Когато успяла да напусне колата, обезумелият шофьор скочил върху нея и я повалил на земята. Започнал да хапе лицето на жертвата, оставяйки я плувнала в кръв, докато ужасени минувачи се мъчили да я спасят. Донг се съпротивлявал упорито на опитите да го откопчат от жертвата му. Когато полицията пристигнала, той бил задържан, а Ду откарана в болница, откъдето има информация , че ще е необходима пластична намеса, за да се поправи носа и устата. Инцидентът се случва заедно с вълната от подобни атаки в САЩ, причинени от надрусани психопати. Най-известен е случаят с  Руди Юджийн, през май, когато нахапа зверски бездомник, преди да бъде застрелян от полицията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *