Камелия Воче пак затъна в дългове

След раздялата с любимия Дончо певицата го оплюла, че е стиснат

  Като пиле в кълчища, но в заеми, здраво сe е оплела Камелия Воче. Певицата и телевизионна водеща дължала петцифрена сума на различни хора, заведения и банкови институция, научихме от приближени.

Воче, свикнала на охолен живот от престоя си в Италия, започнала да затъва с прибирането си в България преди няколко години. На Ботуша Камелия бе омъжена за богат италианец. Без постоянна издръжка от бившия си мъж, на родна земя на певицата и се наложи сама да изкарва парите си. Доходите й обаче не са въобще постоянни, тъй като я наемат ту за певица, ту за тв водеща, ту за рекламно лице, като седмиците и дори месеците без ангажименти не са рядкост.

Камелия разчитала на късмета да я срещне с богат българин, при когото да пусне котва. Но балъците отивали на свършване. Наскоро поредният набелязан за източване мъж на положение зарязал Воче, след като се усетил, че се опитала да го „одере“ с 10 бона.

Камелия Воче

Хитрата дама, досущ като някоя милионерка, посрещна в частна вила към 200 гости за 50-годишния си юбилей. Имотът, в близост до комплекс „Макси“ под Околовръстното шосе на София, бил притежание на известни на полицията братя, бивши мутри от зората на ВИС.

„За тържеството Воче поиска от гаджето си, пловдивския бизнесмен Дончо Георгиев, 10 хиляди лева, за да поръча за тях кетъринг за гостите си. Обикновено за стотина човека кетърингът излиза към 800, не повече от 1000 лева. С тия 10 бона можеше да почерпи цял Студентски град! По-ско-ро си е направила сметка, че пловдивчанинът е толкова загубен, че да й хариже сумата, а с нея да си плати някой и друг борч“, злословят зад гърба на половинвековната дама нейни „приятелки“.

Накрая хапката за гостите на рожденичката излязла реално към 750 лева. По-младият любовник Дончо Георгиев, собственик на добре позната у нас фирма за внос на керамика и санитария от Италия, пък си бил скоротечно камшика от кревата на Воче. След раздялата им отмъстителната и изоставена Камелия се изкарвала пред всичките си приятелки жертва, като разправяла как стиснатият Дончо й обещал парите, а накрая се отметнал като долна шафрантия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Камелия Воче пак затъна в дългове"

  1. Alisha   08.11.2021 at 9:24

    Hey! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to take a look.
    I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
    Great blog and terrific design and style.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *