Калин Врачански се пропи!

Калин Врачански

  С*кс символът Калин Врачански все по-често обръща чашката, за да бори стреса. От умерен пияч той вече се е пристрастил към алкохола.

Преди броени дни актьорът, който се прочу с ролята на Камен Касабов в сериала „Стъклен дом“ на Би Ти Ви, сам даде поредното доказателство, че се е пропил.

Врачански активно участва в протестите в столицата и се опита публично да обясни гражданската си позиция в жив ефир. Всички обаче разбраха, че е стабилно почерпен.

Калин взе думата в директно включване по телевизията, направила го звезда, и докато се мъчеше да изкаже мнение за политическата криза у нас, на бял свят излезе неадекватността му. Репортерът Антон Хекимян завря микрофона в лицето му и така се видя, че Врачански не е на себе си.

През кратките минути, в които каза няколко думи, звездата на родния сериал, се въртеше нефелно пред камерата сякаш се снима за първи път. Това видимо затрудни оператора и отвори работа на режисьора на предаването. За да покрият пиянството на Калин, от апаратната в телевизията монтираха кадри върху интервюто му и почти не го показваха в лице. Всичко това само подчерта колко много се е променил Врачански през последните години.

Когато стартира с пълна пара в „Стъклен дом“, актьорът често беше наричан с*кс символ. Напоследък обаче в подпухналото му и измъчено лице не е останал и помен от с*ксапил. Зрителите пред малкия екран, които си спомнят енергичния Калин като Камен Касабов, бяха потресени от дълбоките сенки под очите му, комбинирани с плътни подпухнали торбички. С тях някогашният симпатяга сега изглежда като 40-годишен чичка от квартална пивница.

Около очитe на Врачански вече се откроява и онова зачервяване, характерно за тези, които редовно прекаляват със спиртните напитки и не си доспиват след това.

Това далеч не е първият случай, при който актьорът, роден в Роман, е посръбнал повечко, отколкото му понася.

Още преди две години в артистичните среди се знаеше, че Калин често изпада в депресии и преумора от многото ангажименти в киното, телевизията и театъра и ги бори с алкохол. По-късно, той си призна, че има болки в жлъчката и стомала, прераснали в хроничен проблем. Заговори се, че те са резултат от неговото пиянство. Актьорът, разбира се, отрече това да е от чашката. Публично обясни, че проблемът му е толкова сериозен, че не може и дума да става да пие. Наложи се да легне и под ножа, за да му бъде отстранена оперативно възпалена жлеза. След това имаше забрана да пие, обаче той така и не се взе в ръце. Врачански не само отказа да се кротне и да спре с високоградусовите почерпки, но напротив – започна да се налива редовно, и то публично.

През април дори тръгна слух, че блондинът толкова се е поддал на пиянството си, че е започнал да буйства публично по столични кръчми. Според скандален слух, който не беше потвърден, но не беше и отречен, Калин участвал в пиянска свада. Грозната случка се разиграла в известен столичен клуб, където Врачански редовно разливал с приятели. Актьорът прекалил с почерпката и нападнал друг клиент на заведението. Според свидетели човекът с нищо не бил предизвикал актьора, който вече бил на няколко големи глътки и излъчвал агресия. Звездата от „Стъклен дом“ изведнъж изтрещял и буквално налетял на непознатия. Скочил от масата си и го пернал с юмрук в лицето. Разцепил му веждата, рукнала кръв. Когато долетяла охраната, извели пребития навън, а биячът останал спокойно да се налива до малките часове.

След този случай близките на актьора сериозно са се притеснили и започнали да му броят чашките, забелязали в арт средите. Пред очите им алкохолът буквално го срива и е въпрос на време звездата да изпадне в пълно отчаяние.

Последната спирачка на Врачански – неговата приятелка – също вече не можела да го понася. Връзката им била пред разпад. Двамата вече не живеят заедно, а се виждат спорадично, казват техни познати.

Калин толкова често се появявал в ужасен вид пред нея, че тя го заплашила да го зареже завинаги, също както и предишната му любима – актрисата Силвия Петкова. Госпожицата официално си отиде от Врачански преди 2 години, но двамата се събираха още няколко пъти, уж за да си дадат шанс. Накрая обаче младата телевизионна звезда спря да понася изцепките му. Тя напусна Калин и така се отвори пътят за флиртове с гаджета еднодневки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *