Калина Крумова пак спи с Пламен Константинов

Калинка временно ще се раздели с Гибона заради „ВИП Брадър"
Калинка временно ще се раздели с Гибона заради „ВИП Брадър“

  Бившата депутатка от „Атака“ Калина Крумова отново се е уредила с горещ мъж. След като през последната година хубавата бургазлийка мачка леглата на различни ухажори, сега тя има нова стара любов – бившия волейболен национал Пламен Константинов. Двамата обаче държат да запазят връзката си в тайна, поне докато не я изпитат във времето.

Калина и Пламен се познават от няколко години и това не е първият път, в който споделят една постеля, твърдят наши източници. Преди две лета двамата за кратко бяха гаджета, но така и не докараха нещата до щастлив край. Причината беше, че по същото време Крумова се залюби с един от министрите в кабинета на Бойко Борисов – Ивайло Московски.

Двамата с колегата й умело бранеха аферата си от очите на жената на министъра, но в крайна сметка преди няколко месеца измамената съпруга най-накрая ги надушила. Разярената госпожа Московска поставила ултиматум на мъжа си да зареже Калина и той безропотно се подчинил. На Калина обаче изобщо не й пукало от развоя на събитията, защото си имала резервен вариант. Бургазлийката веднага се сетила за старата си любов Пламен Константинов и подновила срещите си с него.

Пламен Константинов
Пламен Константинов

От няколко седмици Калина и Пламен са реставрирали връзката си. Двамата дори са се пренесли да живеят под един покрив, за да прекарват повече време заедно преди голямата раздяла. Тя се налага защото Крумова е приела примамлива оферта от продуцентите на „ВИП Брадър“ да се включи в шоуто. Ексдепутатката се подписала под солиден хонорар за участието си и имала надежда, че телевизионната й изява ще тласне нагоре буксуващата й кариера пред малкия екран.

В същото време Константинов щял да се възползва от ангажимента на гаджето си, за да се върне на работа като треньор в Русия. Чак след края на риалитито пък двамата щели да решат какво да правят с връзката си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *