Как сами да прогоним болестите със СУ ДЖОК

Георги Гавраилов върши чудеса, защото е запознат с тайните на су джок лечението

  Уникалната корейска технология за церене на всевъзможни болести су джок вече се радва на десетки последователи в цяла България. Запознати с тайните й разкриват, че тя има множество предимства – може да се прилага по всяко време на денонощието, почти е безплатна и със сигурност безвредна. Георги Гавраилов е народният лечител, който от години ползва методите й, за да помага на млади и стари.

„Ако търкате дланите си една в друга с молив, между тях ще почувствате бодрост, прилив на енергия. Обикновено съветвам хората, да търкат първо вътрешната част на ръцете, а след това и външната, като моливът се търкаля между кожата. По време на това леко и дори забавно упражнение се задействат всички органи. След минути се чувстваме заредени с положителна енергия, готови за нови задачи. По този начин се стимулира и умствената дейност. Ставаме по-разсъдливи“, разказва нашенският гуру.

Той е убеден, че над 10 милиона по света са почитатели на метода су джок, който дава доказани резултати, особено когато е съчетан с лечение от различни видове семена. Голямото предимство на начина е, че не изисква специални медицински познания и може да се провежда у дома удобно настанени на дивана или фотьойла.

В превод от корейски су означава на български „ръка“, а джок – крак“.Това са местата, където трябва да насочим вниманието и старанието си, ако искаме да постигнем резултат.

Точките за натиск върху стъпалото

Според су джок специалисти от цигарите можем да се откажем, ако натискаме първата фаланга на кутрето. За да има ефект, процедурата трябва да изпълняваме в продължение на 6 месеца, но още първата седмица желанието да пафкаме се притъпява. И пак според тях лечим е дори зъбоболът.

От него можем да се отървем, като стиснем със зъби нокътя на един от палците си и се опитаме да пробием мини дупчица – толкова малка, че едва да се забелязва по повърхността.

Обикновеният ластик, с които търговците връзват връзките лук, репички, магданоз и копър, може да бъде превърнат в медицинско чудо. Ако го поставим през средата на първата фланга и носим известно време, той почва да понижава високото кръвно налягане.

За Гаврилов тези невероятни на пръв поглед неща действат като магическа пръчка.

Той лично ги е изпитал на гърба си, преди да почне да съветва нашенци как да се лекуват сами по методите на корееца Пак Же By.

Историята на българина и пътят му към нетрадиционното е свързан с жестока семейна драма. Автомобилен джигит помита майка му на улицата. Жената оцелява по чудо гръбнакът й е с множество травми и е прикована към леглото. Лечението е не само скъпо, но и продължително.

Пръстите отговарят за определени органи от тялото ни

В този момент съдбата запознава Георги с Мария Анастасова, която е сред практикуващите у нас су джок. Тя става първата учителка на лечителя в непознатата за него област. Само за три месеца чрез специални манипулации в различни области на ръцете и краката той вдига майка си от кревата. Благодарение на тази на пръв поглед елементарна техника е решил и някои свои проблеми, свързани със сърцето. 3а простосмъртните Георги споделя едно невероятно правило за смъкване на телесната температура, ако градусите в тялото ни отиват към 38 по скалата на термометъра. В купичка лед се потапят върховете на пръстите и се задържат за 15 минути. Причината – според су джок те са умалено копие на нашите глави.

Процедурата се повтаря няколко пъти и наистина градусите се смъкват. Ако приложим тази странна техника в летните горещини, организмът ни се охлажда за дълго време, сякаш е включен на автоматичен режим за регулиране.

Корейската лечебна система си има своето обяснение за това, подплатено с основите на квантовата механика, където се твърди, че всяка частичка от нас е умалена проекция на цялото. Палецът отговаря на шията и главата, показалецът и кутрето – на горните крайници, средният и безименният – на долните. Ако някой орган заболее, неговите негативи се събират в определени точки на пръстите, дланите или стъпалата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Как сами да прогоним болестите със СУ ДЖОК"

  1. ива   05.01.2014 at 10:48

    Не разбрах,, къде точто се слага ластикът за високо кръвно, някой може ли да ми обясни?

    Отговор
  2. quest bars cheap   08.10.2019 at 16:46

    Appreciate the recommendation. Let me try it out.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *