Как да разбереш, че е влюбен в теб

В началото на връзката цари несигурност, а недоверието циклично обхваща и двете страни. Дали наистина ме харесва или просто иска да ме използва? Как бих могла да се уверя, че той е моят човек и наистина ме обича? Това са най – честите въпроси, тормозещи съзнанието на младата, разтревожена жена.

тест за влюбени

Момичета, не се притеснявайте, защото американски изследователи намериха сигурен начин да откриете истината (стига героят да не е отлично обигран злодей). Действително, мъжете са доста трудни за „четене” в началото и още по – трудно издават какво чувстват и мислят. При тях е почти невъзможно да признаят за любовта си, тъй като захарните приказки обичайно не се вписват в представите за мъжественост на момчетата.

А отговорът може да бъде намерен много, наистина много лесно – просто анализирайте поведението му по време на разходка. Учените издават, че влюбените мъже се движат много по – бавно от обичайното когато са с теб, защото несъзнателно искат да си осигурят още малко близост с любимото същество.

Изследователите стигнали до откритието, след като измерили и анализирали походката на 22 двойки мъже и жени, докато обикалят 400-метрова писта. Всеки път когато на мъжа се падало да се разхожда със своята изгора, той рязко намалявал темпото. Но когато бил принуден да движи до безразлична нему жена правел точно обратното – ускорявал скоростта.

„Така че е достатъчно само да наблюдавате как се движи и дали търси близост с вас, докато сте на разходка. Ако той е спокоен и обича да ви гушка значи всичко е наред. Но ако се дърпа като магаре и избягва да демонстрира публична близост – има върху какво да помислите”, споделят авторите на анкетата.

Васил Найденов и Силвия Кацарова – Огън от любов:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *