Как да надхитриш тотализатора?

Тото

Находчив американец намери начин да измами напълно законно тяхното тото и спечели над 8 милиона долара от хазарт с държавата. Куриозното е, че  Джералд Селби никога не е бил много захласнат по лотарийните игри.

73 годишният дребен собственик на магазин в Мичиган, от време на време си пускал по някой фиш. Но миналата седмица имената на въпросният господин заедно с няколко негови приятели били споменати  от главният одитор на щата Мичиган, че са съумели да надхитрят системата. Но, хитреците са освободени от наказателна отговорност, понеже действията им са законни. Хрумката на търговеца му дошла през 2003 година, когато Селба попаднал на брошура с реклама на лотарийната игра на щата Мичиган – Winfall. Лотарията на Мичиган е така подредена, че ако джакпотът стане  5 милиона долара, но не бъде уцелен, то парите

Джакпот!

се разпределяли между позналите пет, четири и три числа от изтеглените. На Джералдм който имал бакалавърска степен по математика, му били необходими цели четири минути да усети къде е уловката. Човек трябвало да си вземе достатъчно фишове, че да спечели. Но първият му опит не бил достатъчно удачен. Селби взима талони за 2 400 долара и според неговите сметки, трябвало да вземе две печалби  за по четири уцелени числа, но познава само четири числа и така загубва 50 долара. Вторият му опит е по-успешен, взима фишове за 3 600 долара и печели от тях 6 300. Така той събира група приятели и прави фирмата GS Investment Strategies, LLC. В следващата над половин година чрез слабостта на системата той изкарва над 7.5 милиона долара. Когато закриват лотарията той се мести в друг щат и продължава да разбива държавната хазартна машина. Така с парите от печалбата, човекът плаща образованието на двамата си внуците.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5lSg6DYHpSE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *