И на 60 Путин се радва на симпатии: една от всеки пет жени иска да се омъжи за Путин!

Путин на кон

Президентът Путин ще навърши скоро 60 години, но все още е хит сред дамите, според проучване, проведено в Русия. Всяка от пет жени иска да се омъжи за него. Дейният Президент, който често е сниман да язди кон гол до кръста или да кара кола за Формула 1 става утре на 60.

Но това няма никакво влияние върху неговия чар – 6 % от рускините казват, че определено биха се омъжили за него, а 14 % да, вероятно. 43 % процента от жените казват, че определено не искат да извървят пътеката до олтара с Президента, който управлява 12 години. Но докато Президентът може да е привлекателен за жените, то той остава не толкова популярен сред останалия електорат. Путин среща нарастващо напрежение от протестите срещу политическата система в Русия и репресивните закони на Кремъл, които предизвикват широко недоволство.

Различните данъци и такси, които плащат гражданите са се увеличили през лятото и ще продължават да нарастват до зимата. Анализите предупреждават, че правителството ще свърши много скоро парите за заплати и пенсии, ако енергийните приходи на страната засъхнат. Даже със сравнително високите цени на петрола, Кремъл се бори да увеличи запасите за планираната пенсионна реформа.

Путин се зарича многократно да намали зависимостта на Русия от енергиен износ, да поощри високо технологичната индустрия, на окуражи малкия и среден бизнес и да подобри инвестиционния климат. Но приходите от петрол и газ все още представляват по-голямата част от бюджета, докато бюрокрацията, ширещата се корупция и съдилищата, които се подчиняват на заповедите отгоре плашат инвеститорите и пречат на развитието на икономиката.

По време на предизборната кампания през март, Путин направи щедри обещания да вдигне пенсиите и заплатите, както и да стимулира социалните програми и

Путин свири на пияно

военния бюджет. Но дори служителите в Кабинета виждат, че неговите обещания не могат да се изпълнят, без да се дестабилизира икономиката, следователно той ще срещне проблеми, независимо накъде ще се обърне. След избирането си, Путин нанесе удар на враговете си с драконовски закони, предвиждащи 150 пъти по-високи глоби за участие в незаконни протести, клевети, а неправителствени организации, които получават чуждо финансиране да се регистрират като чужди агенти.

Путин претърпява постепенен спад в популярността , но все още се радва на подкрепа от мнозинството. Неговите почитатели ще празнуват рождения му ден от Сибир до Ростов на Дон, където управляващата партия ще опъне знаме над моста, като това е символ на ролята на Путин за обединяване на Азия и Европа. От друга страна опонентите ще протестират на Червения площад под знамето, скандирайки „ Изпращаме стареца в пенсия”. Организаторите смятат да помолят протестиращите да донесат подаръци като за пенсионер – очила или лули. Путин обаче ще отпуска със семейството си и не планира специални тържества, съобщават от Кремъл.

Само няколко месеца в трети мандат като президент той няма намерение да се пенсионира. След 12 години проучванията показват, че Путин се радва на по-висок рейтинг от повечето западни политици.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oYBfHpHI3Ec

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *