Ицо подари яхта на Мика

Заради този транспарант, окачен на съседната яхта, мераклии да плават с „Кранки 43 Медиатресе", смущават почивката на Камата.
Заради този транспарант, окачен на съседната яхта, мераклии да плават с „Кранки 43 Медиатресе“, смущават почивката на Камата.

  Христо Стоичков кара по тънката лайсна, откакто хем загуби работата си в „Литекс“, хем не се вреди и с президентския пост в ЦСКА. Камата изпълнил мерака на голямата си дъщеря Михаела да има собствена яхта, но за да мине метър и да не харчи грешни пари, й джиросал старата гемия на жена си.

Носителят на „Златната топка“ се е отдал на активна почивка в курорта на най-богатите българи Свети Влас. Въпреки, че къта милиони в банковата си сметка, Ицата си гледал кефа почти безплатно.

Благодарение на името му, футболната легенда ползвал на аванта всички екстри на „Марина Диневи“ и в комплексите на бургаските тузари Динко и Йордан Диневи, с които го свързва голяма дружба.

Лодката на Ицо, подаръкът за Жена му Марияна, вече е на разположение на дъщеря му Мика. Имената и на двете личат върху плавателния съд.
Лодката на Ицо, подаръкът за Жена му Марияна, вече е на разположение на дъщеря му Мика. Имената и на двете личат върху плавателния съд.

Особнякът от село Ясно поле не плащал на предприемачите и наем за яхта-тата си, която целогодишно стои, пуснала котва на пристанището им. Покрай 14-метровата гемия обаче Ицата си навлякъл излишни ядове. Собственикът на съседна лодка окачил на нея огромен транспарант за яхти под наем.

Заблудени чуждестранни туристи всеки ден смущавали спокойствието на славния нападател, тропайки и на неговата яхта с въпроса срещу колко я отдава за час. Отделно курортистите досаждали на Камата, като нонстоп се щракали пред лускозната му морска перла.

Моделът „Кранки 43 Медиатресе“, който Стоичков купи преди години за около 120 хил. евро, наскоро преминал официално във владение на щерка му Мика. Младата дама, която се подвизава като тв репортерка, помолила баща си да й купи яхта, за да може през летните месеци да бушува на борда й с приятели.

Ицата мислил-мислил и взел най-трезвото решение: вместо да се охарчи за нова гемия, прекарал на ремонт старата „Принцеса Марияна“, кръстена на жена му, добавил на нея „Mika“ и я харизал на дъщеря си, разясняват схемата познати на популярното семейство.

„И без друго Ицо и Мариана не я ползваха тази лодка. Три пъти в годината, ако я изкарат, пак е много“, коментират още нашите източници.

Преди време се носеше слух, че с „Кранки 43 Медиатресе“ Камата си „платил“ за изневяра. Съпругата му научила, че й кръшка, а за да я омилостиви, той й купил яхтата.

 

Морското бижу на Стоичкови е сред най-дребните на „Марина Диневи".'
Морското бижу на Стоичкови е сред най-дребните на „Марина Диневи“.’

Лодката на Стоичкови най-евтина

Плавателният съд на Стоичкови е доста скромен в сравнение със съседните. Хора от пристанището издават, че яхтата им направо е куче марка в сравнение с тази на братя Диневи. Тяхната 25-метровата „Ferretti’” струва колосалните 4,5 млн. евро.

Според местните на „Марина Диневи“ от време на време акостирало и луксозно бижу на Румен Гайтански – Вълка. Собственик на супер скъпа лодка „Азимут 105″ за 9 млн. евро бил и несебърският строителен бизнесмен Чавдар Александров. Но неговият плаващ дворец за последно бил забелязан на Мрината преди 5 години, след което пуснал котва в Дубай.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *