Ицо Байков излезе от ареста разведен и без любовница

Ицо Байков

  Прясно пусна­тия от ареста наркобос Ицо Байков е разведен от месец насам със за­конната си половин­ка Светлана Байкова, научихме от сигурни източници. Раздялата между двамата вече е офи­циална, а Светлана, която е един от най-щедрите спонсори на БСП, вече няма да носи фамилията Байкови. Бракораз­водното дело мина­ло по мед и масло, защото и двете стра­ни в процеса едино­душно били решили да сложат точка в отношенията си по­ради несходство в характерите.

 Запознати с фамилните драми разправят, че Свет­лана първа подала жалба за развод, не толкова заради многобройните изневери на съпруга си, колкото заради доброто си име сред чле­новете на партията столет­ница. Младата дама била на мнение, че бизнесът й е над всичко и не може да го загуби само защото е съпру­га на арестант. Освен това й писнало да дундурка Христо като малко дете и да носи основните приходи вкъщи. Повече от година двамата не живеели заедно и поч­ти нищо не ги свързвало от емоционална гледна точка освен лъскавото заведе­ние до бензинос­танцията на „Шел“ на столичния буле­вард „България“, от което наркотиците потегляли към юж­ните квартали на столицата.

Мария Велкова

  В края на ноем­ври Байков се раз­делил и с любов­ницата си – Мария Велкова от „Стан­ция Нова“. Дългобедрата хубавица, която нашумя като разносвачка на табели с цифри в спряното преда­ване на Иван и Андрей „Сблъсък“, била  уморена  от историите на Христо. Писна­ло й, че я спрягат за собстве­ничка на заведения, чиито имена дори не била чувала. Притеснявала се и от факта, че тепърва ще бъде викана и разпитвана като свидетел по делата на Байков.

 „Връзката ни просто се изчерпа. Никога не съм се интересувала от парите на този мъж. Не знаех колко взема, какво работи. Не съм го и питала. Искрено съжа­лявам, че историята с него се раздуха в медиите. Жал­ко. Не е толкова богат, кол­кото се пише. Апартаментът, който ми е подарил, всъщ­ност аз си купих сама, с кре­дит от банка. Надявам се да попадна някой хубав ден на мъж, който да ме обсипва с подаръци, но до момента не случвам. Христо не бе от щедрите. Дори бих казала обратното – че аз съм си плащала сама сметките, не само моите, но и неговите. Ако ми беше оставил за­ведения, щях да съм му безкрай­но благодарна, но всичко това са празни приказки“, разказвала пред близки Мария. 

Тя била щаст­лива, че работи на две места и е финансово неза­висима да прави, каквото си иска. Освен това имала ново гадже, с кое­то били в отворена връзка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *