Италиански принц влиза във “ВИП Брадър”

Асканио Пачели
Асканио Пачели

  Синя кръв ще се влее в новия сезон на „ВИП Брадър„. След като участието на сексбомбата Памела Андерсън в последното издание на шоуто предизвика истински фурор и вдигна рейтинга до небесата, сега продуцентите са решили да заложат на италиански принц, научихме от сигурен източник.

Компанията на родните звезди къщата на Големия брат ще прави наследникът на римска благородническа фамилия, с когото продуцентите на шоуто ще подпишат договор всеки момент. Преговорите са на финалната права, но благородникът е почти 100-процентов участник в очакваното презане в България. Преди да подпише договора с шоуто, принцът отмаря в курорт в Маями с цялото си семейство.

Принцът със съпругата си Катя
Принцът със съпругата си Катя

Чужденецът се казва Асканио Пачели – наследник на римски папа и секссимвол на Ботуша. Негов прадядо е самият папа Пий XII, който ръководи Католическата църква по време на Втората световна война. Историята на фамилията Пачели е свързана с папската институция от поколения насам. Нейни представители са служили предано като католически свещеници, издатели на официалния вестник на Ватикана, адвокати и други благопристойни професии.

Красавецът Асканио обаче си пада повече по светския живот. Дълги години се занимава професионално с голф. Участвал е в международни турнири и в момента е президент на голф клуб. Изявява се като водещ на шоупрограми, а през 2011 г. дебютира и като актьор едновременно в телевизията и в театъра.

Шоубизнесът го открива през 2004 г., когато Пачели влиза в четвъртото издание на италианския „Биг Брадър“. Мачото веднага покорява сърцата на женската част от публиката и издържа в Къщата цели 12 седмици.

Кадри от семейната почивка в Маями
Кадри от семейната почивка в Маями

В шоуто се запознава и с бъдещата си съпруга – Катя Педроти, която е дъщеря на известен предприемач. Това е първият случай в историята на италианския „Биг Брадър“, в който любовна история, започнала в Къщата, приключва с брак навън. В случая на Пачели и Педроти приказката продължава и с раждането на двете им деца. Условията около участието на Асканио в българския „ВИП Брадър“ все още се пазят в пълна тайна.

Не се знае нито колко време ще остане в Къщата, нито дали съквартирантите ще имат право да го номинират. Не е известен и хонорарът, който ще получи за българската авантюра.

Няма съмнение обаче, че присъствието му ще повиши интереса към шоуто, чиято летва беше сериозно вдигната след последния ударно силен сезон.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *