Истината: Ирина Сарачинова разбила семейството на Иван – майка му я ненавижда!

Иван в любовна прегръдка с Ирина Сарачинова

   Майката на Иван Сашка бойкотира новата му жена Ирина Сарачинова. Двете жени не се понасят и дори не се поздравяват, издават хора от „Станция Нова“, където работят и родителката, и половинката на „опосума“.

Мама Сашка и преди не харесвала хапливата блондинка с миловидно излъчване, но съвсем я намразила след като разбила семейството на сина й. Режисьорката вече открито показвала неприязън към „най-добрата майка“ дори и с риск да ядоса сина си.

Родителката на „опосума” най-много се тюхкала, че любовницата на сина й не приема дъщеричката му Ава и пречи на детето да общува с татко си. Мама Сашка презрително наричала Ирина „мащехата“, защитавайки любимата си внучка. Сарачинова обаче не оставала длъжна на бъдещата си свекърва и нарочно я дразнела, когато се засекат в студиото, разказват очевидци.

Иван Христов

  „Ирина надълго и нашироко започва да обяснява колко добре живеят с Иван, Влиза и в интимни подробности, за да вбеси Сашка“, коментират колеги на двете дами. Водещата хич не се притеснявала, че отношението на свекървата ще повлияе на връзката й с Иван, и с нетърпение чакала деня на предстоящата им сватба за да натрие носа на режисьорката.

Най-неловка била ситуацията за „опосума„. Той се изнасял мигом, когато в студиото се събирали майка му и любовницата му, за да не се налага да взима страна в конфликта. Иван се ядосвал още повече от майка си която продължавала да се чува с Вихра. Тя таяла надежди, че някой ден синът й ще се вразуми и ще се събере с майката на детето си.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Истината: Ирина Сарачинова разбила семейството на Иван – майка му я ненавижда!"

  1. pinka   22.03.2012 at 19:07

    jenata ima poveche akal ot nego, zatova
    toi iavno prilicha na bashta si

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *