Испанска порноактриса за малко да изнасили Камата

Мария Лапиедра

  Испанската порно звезда Мария Лапиедра направила опит да изнасили футболната ни легенда Христо Стоичков, но ударила греда. Тази пикантна клюка се разнасяла от уста на уста по време на премиерата на автобиографичния филм за Камата, състояла се преди дни в София.

За успокоение на съпругата на Ицо, Марияна, секс тигрицата пробвала да му демонстрира оралните си и други умения преди около пет години, когато той треньорстваше в „Селта“.

По онова време скандалната блондинка, в момента жена на бившия президент на „Барселона“ Жоан Лапорта, привеждала в действие припева от единствения хит на нашата Кати „Аз сьм волна пеперуда и летя от цвят на цвят“. В случая обаче Мария Лапиедра искала да се приземи не върху обагреното растение, а върху… камата на Камата.

Срещнали се на соаре, организирано от кмета на Виго. Пред останалите гости, все начетени хора и с положение в политическия и спортен елит на Испания, скандалната секс дива първо атакувала Ицо с леки женски номерца.

Христо Стоичков

„Заголила му бедър и уж неволно отъркала циците си в него. Но наш Ицо проявил здрав морал и не пуснал ангелите да му изхвърчат от слиповете“, коментирали помежду си гостите на Камата, явно чували от него пикантната история.

Към края на вечерта атаките на Лапиедра станали по-агресивни. Мъжемелачката, по линия на която Жоан Лапорта е баджанак с безчет свои сънародници, проследила Стоичков до мъжката тоалетна, където бруталното й поведение достигнало своя апогей.

„Искала да си изпроси секс от Камата, защото мислела, че прякорът му се дължи не заради умението му да разсича противниковата отбрана с шута си, а заради мъжкото му достойнство“, хихикали се още компаниите на премиерата.

От сигурно изнасилване Стоичков бил спасен благодарение на камерите в тоалетната. Охранителите дотърчали за отрицателно време, зърнали през мониторите сексуалното посегателство върху пакета на Камата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *