Ирен Кривошиева събира пари за сватба

Ирен и Николай се любуват като деца
Ирен и Николай се любуват като деца

  Актрисата Ирен Кривошиева и любовникът й Николай са се побъркали на тема медитации. Двамата прекарват лятото, обикаляйки усамотени райски кътчета по Средиземно и Черно море, научихме от приближени.

Преди седмица те се завърнали от почивка на Халкидики, където три седмици се отдали на медитации и йога. Подобно на сина си Владимир Данаилов, който се изживява като народен пастир и просветител, майка му Ирен също залитнала по проповедите и духовните учения.

Ирен Кривошиева и НиколайСекс символът на соцкиното от 80-те години и приятелят й Николай отпрашили към полуостров Ситония с намерението да опънат палатка само за три дни. Райското кътче обаче им харесало и те останали цели три седмици. Едва разопаковали куфарите си, те отново събрали багажа за ново пътешествие до морското селце Тюленово, където актрисата имала къща.

„На 28-ми август с Николай отиваме за десет дни на медитация в Търговище, през този период ще бъдем отделени един от друг в групи за мъже и жени, ще ядем само веганска храна и няма да разговаряме с никого. Идеята е да се пречистим чрез самонаблюдение. 10 дни ще прекараме в пълно мълчание“, обяснява Кривошиева пред светското списание „LOVE Style“.

Двамата с Николай, който е бивш оператор на журналистката Елена Йончева, не са се отказали от идеята да се оженят. Сватбата им ще е първа за Николай и шеста по ред за 17 години по-възрастната от него Ирен. В момента двамата събират пари за сватба. Изчислили, че ще им трябват поне 5000 лева. Идеята им е да направят венчавката с парти на откоито в природата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *