Илиана Раева подкокоросала Наско Сираков да си присади коса

Илиана обожава новата прическа на Наско Сикаров

  Новият изпълнителен директор на ФК ”Левски 1914″ си е присадил коса на темето, заради претенциозната Илиана Раева, говори се в спортните среди.

Бившата гимнастичка сподели в интервю за светско списание, че буйната растителност на главата из Наско много му отива и го подмладява поне с две петилетки:

„Операцията беше направена в една от най-квалитетните клиники в Европа. Даже трябваше да чака месеци. Ефектът е поразителен. Той стана като едно момче!“ сияе от радост Илиана.

Въпреки че не го признава публично, близки на звездното семейство издават, че именно треньорката по художествена гимнастика била тази, която накарала олисяващия футболист да легне под ножа и да си присади някой и друг косъм.

„Погледни Боби Михайлов – откакто си сложи коса на главата е заприличал на момченце. Време ти е и на теб да го направиш!“, подкокоросвала Илиана мъжа си, носи мълвата.

Авери на Сираков обаче не били на мнението на Сираковица и когато били на чашка, го взимали на подбив:

„Уж минаваш за сериозен човек, а пък си направи тупе на главата! Един мъж като прехвърли 50-ака трябва да остарява естествено!“, клатели глава приятели на синята легенда.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *