Израел се страхува от атентат по време на Олимпийските игри!

Израел затяга мерките за сигурността на своите спортисти

От Израел изказват сериозна загриженост, че Иран може да се опита да направи атентат срещу израелските спортисти, които са изпратени на Олимпиадата в Лондон тази година.

Началото на Олимпийските игри ще бъде поставено в петък и отбелязва 40-годишнината от масовото убийство на Игрите в Мюнхен, когато терористи убиват 11 израелски спортисти и техните треньори.  Светът също е загрижен за терористичните нападения над Израел след атентата у нас в сряда. Израел, България и САЩ разследват атаката. САЩ се включиха в разследването, след като се оказа, че атентаторът имал фалшив американски паспорт. За съжаление идентичността му не е

Мерките за сигурност в Лондон - драконовски

изяснена, а се предполага за участие и на най-малко още един атентатор. Нашите власти са разпространили портрет на мъж, описван като американския гражданин Дейвид Джеферсън, който вероятно е носил друг експлозив. Олимпийците на Израел вече са пристигнали в Лондон. В последните няколко месеца от Израел са предотвратили няколко  терористични атаки, едни от които в Кипър и Южна Африка. Смята се, че атентатът в България е първия от серия атаки или прелюдия към по-голям атентат на Игрите в  Лондон.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JyWCccQ_kTo

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Израел се страхува от атентат по време на Олимпийските игри!"

  1. sbo bet   09.11.2023 at 11:13

    I am regular visitor, how are you everybody? This post posted
    at this site is actually pleasant.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *