Издирват собственика на халка в телешко шкембе

 

Теле глътнало хълката на мъж

В Австралия издирват като луди собственика  на халка, която е  била глътната от теле преди повече от три години. Това се е  случило във фермата на Сам Джелбърт, който от днешна дата горко съжалява, че не е повярвал на човек, който още преди 3 години пропищял, че негово теле е глътнало халката му. Фермерът тогава   решил, че това е поредният нагъл турист, който си измисля небивалици, за да налапа солидно парично обезщетение. Съвсем скоро обаче въпросното теле било заклано и всички във фермата останали слисани, че  в търбуха на животното в действителност има брачна халка.

В Австралия издирват под дърво и камък собственикът на халката

Сега Сам Джелбърт съжалявал горко,  че преди години не е повярвал на въпросния турист и днес издирва навсякъде човекът, за да му се извини  и да го обезщети макар и след време,  и да му върне реликвата. От фермата издават,  че бижуто е съвсем запазено, а собственикът е пуснал дори обява във всички възможни вестници с тайната надежда, че мъжът,  чиято халка е била погълната преди години от неговото теле,  ще я види и ще го потърси.

 Сам Джелбърт споделил пред хората, които работят във фермата му, че искрено вярва, че този небивал инцидент не е помрачил по никой начин семейното на щастие на мъжа, който е станал жертва на лакомото теле.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *