Изгряващата звезда г-н Андреев: Слави ще ме направи богат!

Г-н Андреев спечелва конкурса "Разсмей Слави"

  Водещият Слави Трифонов е осигурил до голяма степен бъдещето на най-новата тв звезда г-н Андреев. Спечелилият агнето и пикапа в проекта „Разсмей Слави“ вече има професионален договор с шоуто. „Г-н Андреев постига много висок рейтинг и заема много важна част от нашето предаване. Затова той ще продължи да работи при нас и занапред. Той вече е професионалист и с него работим както с всички останали, с които имаме договори“, заяви Трифонов в последното си предаване преди лятната ваканция.

Със Слави Трифонов

Близки до семейството на малчугана споделят, че първите думи на хлапето, след като научило новината от майка си, били, че Слави е сбъднал мечтата му и ще го направи богат.

Според информации водещият ще разчита страшно много на г-н Андреев и за следващия сезон. Освен че всяка седмица ще разказва вицове, най-вероятно 8-годишното хлапе ще бъде използвано и в актьорската вечер. Идеята е още докато е малък, да се учи от най-добрите комици – Краси

Второкласникът винаги е официален

Радков и Виктор Калев. Хора от Би Ти Ви издадоха още, че Трифонов се готви да продуцира нов сериал по подобие на „Къде е батко“ и „Ракия Сънрайз“, в който г-н Андреев също ще вземе участие. Припомняме, че кариерата на 8-годишния г-н Андреев започна от конкурса „Разсмей Слави“, който хлапето спечели по катеторичен начин.

То се яви на кастинг с репертоар от няколко мръсни вица, с което успя да впечатли водещия и публиката. След това екипът на Шоуто на Слави реши да му даде трибуна и всеки четвъртък във втората част на предаването малкият гений разбива с някоя готина история. Интересното е, че второкласникът не чете от аутокюто, както останалите, а успява сам да заучи всички фрази и да ги представи по-възможно най-атрактивния за неговата възраст начин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Изгряващата звезда г-н Андреев: Слави ще ме направи богат!"

  1. То   08.08.2013 at 11:13

    какво боготаство бе сопуланко… деградирал си на тези години..да мислиш за пари… не ти желая лошото… но не те чака нищо добро с тази нагласа за живота… умрел си духовно още при раждането си… болен мозък

    Отговор
  2. Иван Стефанов   09.08.2013 at 17:42

    Сопуланко??? Ти не можеш да напишеш 2 думи без грешка, а наричаш едно дете на 8г. „деградирало“? Може да си направиш извод за ситуацията, за държавата или за семейството, в което е възпитавано това дете, но не и за самото дете. Евала на малкия, много е талантлив и това шоу може да му даде много!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *