Извънземни разкрили на българин как се лекува СПИН

Златин Георгиев

  Преди няколко седмици строителният предприемач Златин Георгиев хвърли истинска бомба в публичното пространство, като заяви в предаването „Часът на Милен Цветков“, че знае как се лекува СПИН. Тайната била разкрита само на него от извънземни, с които общува повече от 20 години. Пред журналисти Златин Георгиев обясни доста необичайните си и провокативни теории.

– Златин, откога общувате с извънземни?
– Бях на 17 години, когато ги видях за пръв път. Разхождахме се с приятелка по плажа в курорта Романтика. Когато мина половин час след полунощ, забелязахме голям триъгълен летателен обект в небето. Не издаваше никакъв звук. Останах много въодушевен от гледката. Минути по-късно в дъното на плажа кацна нещо, което усетих, че не е със земен произход. Приличаше на гигантска сфера, която светва и изгасва за миг. Почувствах се като в транс – от една страна, бях почти парализиран от страх, от друга, ме изгаряше любопитство и затова приближих. В тъмнината видяхтри извънземни същества.

НЛО

– Как изглеждаха?
– Бяха високи около два метра. Имаха същите биологически белези като нас, хората. Разликата е, че те не ходеха, а левитираха на около метър от земята. След като ги видяхме, с моята приятелка се уплашихме и избягахме.

Искам да уточня, че в никакъв случай не съм употребявал алкохол или наркотици. Все пак тогава бях активен спортист – лекоатлет.

– Как се разви животът ви след тази първа среща?
– Представите ми за живота се обърнаха на 180 градуса след видяното от мен в онази нощ. Когато навърших 21 г, извънземните започнаха да ми внушават мисли по телепатичен път. Получавах отговорите на всички въпроси, които си задавах. Предимно вечер придобивам информация, която е логически обоснована и постоянно се доказва с най-различни факти.

– Какво ви разкриха извънземните?
– Разкриха ми необичайно много информация, но за да имат основа думите ми, извънземните, или боговете, сами разкриха пред мен тайната за лечението на СПИН. На пръв поглед може да изглежда нереално, но то е много просто и на практика безплатно. Става чрез премахване на космите по тялото с епилиране или кола маска. Важното е те да бъдат отскубнати с луковицата. Процесите в организма, когато израства новият косъм, са синтез на протеини. Всеки медик знае, че именно това е в основата на прилаганите лекарства за СПИН. Проблемът е, че известните лекарства не лекуват, а са поддържащи. Единствено синтезът на протеини при израстването на косъма лекува 100% вируса на СПИН.

– Споделяли ли сте с някой медик разкритието си?
– Цялата информация за лечението на болестта споделих с Ванга малко преди тя да почине. Отидох лично при нея, тя е предсказала, че българин ще измисли лек срещу СПИН през 1996 година. Малко след като прочетох статията във вестника с предсказанието, информацията за лечението ми беше спусната. Ванга ми каза да продължавам да уча – изрази се по този начин за получаваната от мен информация. Убеден съм, тя че искаше да ми помогне за това да бъдат направени тестовете в инфекциозна болница, тъй като би било трудно да се обясни на доктор това което преживях и той щеше да не ми се изсмее. Въпреки това аз съм сигурен, че думите ми са чути от хора, близки до ДС, и споделени с хора, близки до КГБ. Това ми го каза човек, на когото мога да вярвам безрезервно. Дори мога да ви кажа, че десетки хиляди са излекувани по моя начин.

– До ден днешен не е открито лечение на СПИН.
– Най-интересното е това, че по думите на хора, на които може да се има доверие, което го гарантирам, съществуват клиники в Швейцария, където наистина се лекува СПИН точно по обяснения начин – чрез обезкосмяване. За да не разбере на каква точно манипулация се подлага всъщност, болният се приспива с пълна упойка. Разказва му се, че това е много скъпоструващо и сложно лечение, вследствие на което космите му ще опадат, подобно на химиотерапията. След 1-2 седмици се възстановява.

– Вие познавате ли човек, който се е подложил успешно на това лечение?
– Нещо повече, аз лично намерих човек със СПИН, направиха му епи-лация. За да се докаже, че той е вече здрав обаче, трябва да си направи така наречения PSR тест. Обикновеният тест търси само антитела и по този начин човекът може да е напълно здрав, но в организма му да са останали само антитела. Проблемът е, че PSR тест се прави само веднъж – когато доказват болестта. Получава се така, че дори и да се излекува, човекът няма как да го докаже, защото този тест се прави само при доказването на болестта.

На мен ми е ясно, че в конкретния случай са намесени нечии интереси, за да не се разбира за лечението на СПИН и да ми се пречи да го докажа официално.

– Мнозина не биха повярвали, че лечението на тази „чума на века“ е толкова просто.
– Има и друг вариант за засвидетелстване на казаните от мен думи. На 1 декември е световен ден за борба срещу СПИН. Казано ми бе, че около този ден през тази година ще се случи небесно знамение. Обяснено на съвременен език – масивно НЛО явление на територията на България, което ще бъде видяно от хиляди хора. След тези събития, повярвайте ми, ще има за какво да си говорим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Извънземни разкрили на българин как се лекува СПИН"

  1. anonimen   03.01.2013 at 21:25

    Прочете тази стара статия.Човека има право.http://novinar.bg/news/britanetc-se-izlekuva-ot-spin-kato-po-chudo_MTc2MjsxNA==.html

    Отговор
  2. night_mare   08.05.2015 at 20:17

    Луд та му лесно

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *