Ивет Лалова ще се венчае в рокля на “Dolce & Gabbana”

Ивет Лалова и Симоне Колио

  Разкошна рокля на дизайнерите Федерико Долче и Стефано Габана е поръчала за сватбата си Ивет Лалова, научихме от сигурен източник. Най-бързата бяла жена Ивет Лалова, разби сърцата на ухажорите си, като обяви, че през септември ще скъса с моминството заради италианския си колега Симоне Колио.

Ивет и дългогодишният й приятел ще си кажат „да“ на 21 септември, а подготовката за най-важното събитие в живота им е в разгара си. Двойката избра да се бракува в родината на Колио, понеже фамилията му била толкова многобройна, че щяло да се окаже истинско изпитание да бъде транспортирана до България.

Младоженецът пресметнал, че сватбата ще му излезе по-евтино, ако роднините на Ивет пристигнат на Ботуша. За целта дори изявил готовност да плати чартърен полет, с който бабите, лелите, чичовците, братовчедите и няколко от най-близките приятели и колеги ха бъдещата му съпруга да прелетят до Риети.

Там ще е църковната венчавка. „Плановете ни са, сключването на брака да е в една от местните църкви. Същинското празненство обаче ще бъде в прекрасно абатство, близо до града“, сподели Лалова.

Атлетката имала мерак да организира сама сватбата си, но щом се сблъскала с първите трудности, се отказала. Със Симоне наели италианска агенция. „Трябваше да ангажираме хора, които да организират всичко около сватбата, защото ние постоянно трябва да мислим за тренировки и състезания. Все си мислех, че с едно щракане на пръсти и хоп, сватбата е готова. Оказа се обаче, че има много детайли, които да свърша и трябва да ги изпипа специалист“, казва още Лалова.

Със Симоне все още не са избрали сватбените си халки, но държали да са от бяло злато. Такъв е и годежният пръстен с диамант, с който италианецът падна на крака пред спринтьорката навръх Коледа в края на 2011 г.

За сватбената си рокля Лалова се двоумила между „Долче и Габана“ и „Ели Сааб“. В крайна сметка обаче избрала да облече одежда на италианската марка, за да не се обиди съпругът й, че е предпочела ливанския дизайнер, вместо сънародниците му.

В момента европейската шампионка на 100 метра тренира активно за Световното първенство в Москва през август. След сватбата пък със Симоне ще се усамотят на екзотичния средиземноморски остров Корейка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *