Ива Софиянска ражда в Лондон

Ива Софиянска
Ива Софиянска

  Дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски, Ива, планира да роди в Лондон, информирахме се от близки до известното семейство. По план-график репортерката на Нова телевизия трябва да направи баща си и Васил Божков дядовци, а синът на милионера Антон – баща на момиченце в началото на ноември.

Коремът вече започнал да тежи на Ива и в края на този месец тя щяла да напусне работното си място, за да излезе в майчинство. С екипа на предаването „Събуди се“, в което репортерства, софиянска се разбрала да се върне по-рано на работа, веднага щом се почувства възстановена от раждането.

Най-вероятно още в началото на септември Ива и съпругът й Антон ще заминат за Лондон, където ще чакат появата на своята наследничка. Софиянска сама предложила да роди край Темза, за да избегне цялата журналистическа суматоха около появата на бебето.

Елитна столична клиника предложила услугите си на Ива с изричната уговорка, че ще й плати неустойка, ако медиите нарушат спокойствието на родилката или пък публикуват снимка на милионерската наследница.

Ива Софиянска и Антон Божков
Ива Софиянска и Антон Божков

Съпругата на Антон Божков обаче категорично отхвърлила офертата по простата причина, че досега не е имало случай, в който медиите да не са се докопвали до елитно бебе при каквито и да е мерки за сигурност от страна на родителите му или на болничното заведение.

Ива предпочитала да стане майка при пълно спокойствие в Лондон, още повече че там с Антон имат собствен апартамент. Жилището било достатъчно просторно, че да приеме малката Божкова. Според осведомени – приятели на бъдещите родители, които наглеждали апартамента им, вече го били преустроили така, че да посрещне новата си обитателка.

Твърди се, че въпросният имот струвал цели 3 милиона евро. Оскъпявал се заради местоположението си – в квартала „канари Уолф“, в който живеели предимно заможни бизнесмени. Жилището било сватбеният подарък за Ива и Антон, които скрепиха четиригодишния си гаджелък с пищна сватба на 1 юни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *