Ивана и актрисата Ким Катрал като еднояйчни близначки

Ким Катрал и Ивана (вдясно)

  Смайваща е приликата между Ивана и актрисата Ким Катрал, прочула се по цял свят като с*кстигрицата Саманта Джоунс от „С*ксът и градът“, установиха репортери. На младини двете са почти като еднояйчни близначки.

Нашата фолк звезда и канадската актриса имат повече от десет години разлика във възрастта и днес изглеждат различно. Ивана е натрупала няколко излишни килограма, а Ким се е посъстарила и от години е в отбора на блондинките.

Ивана

Ако се разгледат кадри от нейната младост обаче, когато е била около 30-те, участвайки в „Полицейска академия“, приликата й с българката е поразителна.

Катрал е с черна коса и със сияещ изкусителен поглед. Устните й обикновено са оцветени с по-ярки червила, а на повечето снимки е разголена, фотографите по онова време се надпреварват да я снимат, защото тя се слави като една от най-лесно променящите се звезди пред обектива. Точно това й донася и място в класацията на 50-те най-с*кси актриси за всички времена.

В началото на своята кариера, през 2000 и 2001 година, Ивана също има подобна визия. Носи прозрачни блузки, които разкриват пищната й гръд. Косата й е тъмна, погледът – подчертан с опушен грим, подходящ за светлите й очи. Дори веждите й са изскубани във формата, в която Ким Катрал ги прави – с връх.

Най-интересното е, че една от първите фотосесии на Ивана е на син фон с черни дрехи. Абсолютно идентична е и една от най-популярните визии на актрисата от „С*ксът и градът“. Кадрите днес се смятат за еманация на женската красота. Нашенката тогава е по-слаба и извивките й са блян за всеки мъж. Обложката на първия албум на фолк дивата „100 патрона“ по името на тоталния й хит също е идентична със снимка на Ким, която е на бял фон с бели дрехи. Прическите им също внушават прилика.

Покрай сходството мнозина започнаха да се питат дали и Ивана е същата палавница в леглото и е толкова разкрепостена като Саманта. Както е известно, Ким Катрал написа цяла книга със заглавие „Изкуството на оргазма“, която може и да е била прочетена от нашата фолк фурия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *