Злобни колежки маскарят модната колекция на Галена

Галена

  Поп фолк дивата Галена, която напоследък се изживява и като дизайнерка, се оплака, че е станала жертва на зли и завистливи колежки, които се чудят как да охулят и омаскарят модната й колекция:

„До мен достигна информация, че някои колежки плащат колекцията ми да бъде оплюта. Мислят си, че ако ми направят негативна реклама, ще постигнат нещо. От опит знам, че антирекламата също е добра реклама.“, сподели певицата в интервю за списание.

Половинката на Гальо Вафлата обаче не пожела да назове конкретни имена, за да не си навлича излишни неприятности на главата.

„Модната колекция на Галена за нищо не става! Дрехите й хем са скъпи, хем са еднотипни – направени са без грам въображение и фантазия. Освен това са подходящи само за кльощави момичета, тип манекенки, а не за нормалните жени, които без съмнение са повечето!“, говорили зад гърба й завистници.

Не една или две изпълнителки от „Пайнер“ твърдят, че злобата и лицемерието в бранша са огромни, както и че приятелство между поп фолк певиците на практика няма.

„Конкуренцията в гилдията е голяма, особено по време на криза, каквото е сегашното! Затова певиците се мразят и се чудят какъв гаден номер да си спогодят. За пред хората се правят уж на близки дружки, но зад гърба си се плюят взаимно!“, издават от кухнята на чака-рака ритмите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *