Златка Райкова изостави Камен Куката

 

Златка Райкова

  Плеймейтката Златка Райкова е зарязала наркобоса Камен Балбузанов-Куката, който е човек на Таки.

Неизменно името на Русата Златка върви с това на Куката от няколко години, но едрогърдата сексбомба от Пазарджик е решила да сложи край на любовната си афера с бандита още преди няколко месеца, разказа пред репортер светска персона.

„Златка е решила да промени живота си. Наистина беше влюбена в Камен, но неговият живот е опасен. Движи се с охрана, стрелят го, арестуват го често. Вече дори не се виждат на кафе“, разказва запознат с отношенията им. По време на последния арест на Куката миналата година той бе сга-щен от ченгетата точно в леглото на Златка Райкова в софийското й жилище. Балбузанов бе задържан, защото се разследва като бос от високо ниво в организацията на Христофорос Аманатидис – Таки. След няколко дни престой в кауша той бе освободен.

Камен Балбузанов-Куката

Куката е от Плевен, но често отскача до София. В столицата той съчетавал срещите с бившата си любовница Златка с контактите си в престъпните среди. Неведнъж Русата Златка е била свидетел на побои в заведенията, докато е била с него. Нейни бивши любовници от София наричали Куката селянин.

Камен Куката е известен в подземния свят с това, че винаги оцелява след атентати срещу него. Според полицаи покушенията са поне пет. За един от тях беше осъден Георги Петров – Дачи, който е подсъдим и по делото “Дилърите“. През 2009 година неизвестен стреля по Камен Куката в плевенско заведение, а почти година по-късно мишената разпознава стрелеца по телевизията, където дават репортаж от задържането на „Килърите“.

Камен Куката не е единственият гангстер в тефтерчето на Русата Златка. Голямата й любов е сводникът от Пазарджик Васил Телбизов, който е в затвора за пране на пари от проституция.

Докато намери подходящия човек за семейство – обаче, Златка Райкова не стои самотна, твърдят светски клюкари. Напоследък е засичана в скъпарски заведения с петролен бизнесмен, който също бил лежал в ареста.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *