Зимният спорт, който дарява радост

Ако все още не знаете къде да отидете за зимната ваканция, най – доброто предложение за сезона естествено е планината. Без значение дали сте запалени катерачи, скиори или сноубордисти, спускането шус по склоновете ще ви достави неземно удоволствие, разнообразие и в крайна сметка ще ви направи щастливи.

зимни спортове ски

Интересно ново проучване показа, че карането на ски е зимният спорт, който прави хората най – весели и щастливи. Изненадващо, братовчедът на ските – сноубордът, остава далеч назад в класацията на експертите и доста по – малко повишава качеството на живот.

По време на анкетата, изследователите поискали мнението на 279 курортисти, които в този момент били на почивка в Швейцария. Основните въпроси имали за цел да разберат именно кой е спортът, доставящ най – голямо удоволствие.

Резултатите категорично показали, че ски зайчетата определено са на върха. Запалените скиори до един били убедени, че техният спорт им доставя невероятна радост. За разлика от тях, сноубордистите съвсем не били чак толкова въодушевени и цели 34% заявили, че се оглеждат и за други забавления.

Така че ако искате да останете във форма през тази зима, най – важно от всичко е да изберете спорта, независимо какъв е той. Ако имате възможност да отидете до някой ски курорт със сигурност няма да съжалявате, защото ще съберете много нови емоции, ще се закалите и ще се чувствате щастливи както никога досега.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *