Звездите на Би Ти Ви масово се скатаха от оборката в „Да изчистим България“

Мариан Бачев, Краси Радков и Деси Бакърджиева не пропуснаха да се щракнат в санитарния полуден

  И тази година хиляди граждани приеха присърце кампанията на Би Ти Ви „Да изчистим България“ и на 20 април излязоха по улици и паркове въоръжени с ръкавици и чували. За някои обаче кампанията трая около 15 минути. Не е за вярване, но именно част от звездите на медията инициатор на събитието, се скатаха от работа. Теренът, който им се падна да чистят, им го позволяваше, а организаторите с разбиране си премълчаха и не ги издадоха.

„Върви ги търси в гората! Винаги могат да се оправдаят, че са били по-навътре да чистят в шубраците. Ето защо толкова много известни бяха разпределени да чистят Симеоново“, възроптаха местни още в 10,30 часа. Точно в толкова звездите

Росен Петров с кожено яке и рькавици се мотае сред колегите си. Хора от техническия екип на Би Ти Ви пък се заеха с по-обемните отпадъци

вече се бяха разотишли, убедиха се и журналисти. Още същия ден обаче от Би Ти Ви побързаха да похвалят трудолюбивите си звезди, а като доказателство колко много са чистили пуснаха и няколко снимки. На тях облечени с рекламни за кампанията тениски позираха почти всички, които предварително бяха обявени като участници в акцията.

В Симеоново кампанията явно са открили водещият Росен Петров, актьорите Деси Бакърджиева, Краси Радков, Мариан Бачев, Ненчо Илчев и Васил Драганов, както и една-две балерини от „Магаданс“.

„Да изчистим България"

„Е, никой не е очаквал, че всичките ще се изсипят, за да чистят“, коментираха живущи в региона не без съжаление. Явно мнозина от тях очакваха да видят дали изгората на Слави Трифонов Мартина е работна. За жалост тя така и не дойде или поне никой не я видя. Актрисата Радина Кърджилова също щеше да бъде обявена за скатавка, ако не бяха организаторите на кампанията, които разпространиха нейна снимка, правена на мястото на оборката.

Радина се бе дегизирала с шапка и очила. Затова и най-верните й фенове едва я познаха. А и не очакваха да я видят. Все пак се предполага, че Кърджилова е в Нови хан, където е Базата на шоуто на ТВ 7 „Къртицата“. Там актрисата пребивава от известно време заедно с гаджето си Деян Донков.

Радина чисти съвестно, похвалиха я жители на квартала. Други обаче не напълниха и половин чувал с боклуци – като Росен Петров например. Водещият на „Нека говорят“ се появил със скъпарско кожено яке и през цялото време се закачал с Краси Радков и Мариян Бачев. Нищо не пипна, а покрай него хора от техническия екип на Би Ти Ви мъкнаха гуми, бидони и какви ли не други захвърлени в гората предмети, издават го недоброжелатели. Росен хич не изглеждал засрамен от бездействието си. Нещо повече – бил от първите, които си хванали пътя.

Петров и повечето звезди, които благоволиха да дойдат в гората, даже не дочакаха да стане 11 и побързаха да си тръгнат, коментираха в квартала. Разбира се, всеки си имал „уважителна причина“ – актьорите били на репетиции, а всички останали имали ако не работни, то поне лични ангажименти. В гората над Симеоново останаха само техническият екип на Би Ти Ви, който бе от около 10-15 души. Те обаче положиха неимоверни усилия, за да почистят района и да отсрамят колегите си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *