Затвориха Националния музей заради Лили

Лили Иванова
Лили Иванова

  Националният исторически музей хлопна извънредно врати във вторник към 5 следобед, час преди обичайното приключване на работното време. Служителите обаче не бяха пуснати да си ходят, а останаха на разположение и изпълняваха редовните си задължения. Те посрещнаха естрадната динозавърка Лили Иванова и я обслужиха с ритуални почести. Нейната неочаквана визита премина при пълна секретност. Заявката й за посещение бе уговорена няколко дни по-рано на ниво директор, научихме от достоверни източници.

Агенти на звездата позвънили до музея, предавайки молбата Лили да разгледа музея. Интересувала се да види Панагюрското съкровище и да се снима пред пианото на Лора Каравелова. Изпълнителката на „Панаири“ имала изрично условие – никакъв друг посетител да не се мярка пред очите й. Ръководството в лицето на Божидар Димитров чинно свело глава пред полковник Лили Иванова и изпълнило исканията, измънквайки че за тях ще бъде чест.

„Как си позволява Лили Иванова да спира работата на цяла институция? Платила ли си е пропуснатите ползи? Не. Това, че е музикална икона, не й делегира правата на премиер или президент. Един артист е голям с изкуството си, а не с претенциите си! Та утре може да й се прииска да спре движението на метрото? И този ли неин каприз ще задоволят?“, беснеела злобна леличка от „Бояна“, където се намира музеят, щом се разчуло въпреки секретността на операцията.

Панагюрското злато в Националния исторически музей привлече Лили, но капризът й да го разгледа на спокойствие възмути лелките в „Бояна"
Панагюрското злато в Националния исторически музей привлече Лили, но капризът й да го разгледа на спокойствие възмути лелките в „Бояна“

Визуално Лили Иванова била доста по-добре на исторически белези спрямо снимките, с които шокира и най-толерантните си фенове. Само преди месец легендата бе издебната от папараци преди участие и щракната в състояние, при което изглежда поне на два века.

След големия конфуз Лили е взела мерки и е поприбрала бръчки и висяща плът, вероятно с инжекция с хиалуронова киселина.

На тръгване бившата „народна артистка“ раздаде няколко автографа, но отказа да се снима със служителки.

Предполага се, че интересът й към старините, неразкрит досега в биографията й, е разпален от Васил Божков. Спонсорът на концерта й в „Арена Армеец“ лани е един от най-големите частни колекционери на антики у нас. Преди година той ги предостави за изложение в същия музей.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *