Задгробния живот съществува, доказаха учените!

Има ли живот след смъртта?

Древния въпрос на човечеството – „Има ли живот след смъртта“, изглежда намери своя отговор. И той е „да“. Учени твърдят, че са намерили доказателство на теорията, че всяка човешка душа, остава жива дори след като сърцето спре да бие, според Radar Online.

Един от авторите на изследването е анестезиологът Стюарт Хамероф.  Според него, човешката душа е нещо по-фундаментално от нормалните мозъчни неврони. „Мисля, че съзнанието, винаги е съществувало във Вселената, може би още от времето на Големия взрив“ – казва професорът. Според него, когато сърцето спре да бие, информацията, която се съхранява в мозъка, не умира, а продължава да „изтича във вселената.“

Това обяснява факта, че често изпадащите в клинична смърт говорят за „бяла светлина“ или „тунел“.  „Когато сърцето престава да бие и кръвта спира да преминава през съдовете, микротубулите губят своето квантово състояние. Въпреки това, на квантово ниво, информация не се унищожава. Просто тя не може да бъде унищожена, така че тя се разпространява из вселената.

Има живот след смъртта!

Затова ако  пациентът в интензивното отделение оцелее, той разказва за „бяла светлина“ и дори може разкаже как се видял да „излиза“ от тялото, но ако умре, квантовата информация излита от тялото и това е душата“- обяснява ученият. Да припомним, по-рано, колега на професора – неврохирургът Ебен Александър, който над 15 години работил в Харвард,  описва пътуването си към задгробния живот в книгата си „Доказателство за рая“.

В нея лекарят ни разказва, че когато изпаднал в кома заради бактериален менингит, се намерил на небето, плаващ в облаците, заобиколен от пеперуди и същества приличащи на „ангели“. Може би наистина има задгробен живот?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZrplguPrbec

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *