Забраниха на зрителите на Олимпийските игри да изпращат SMS-и!

талисманите

Феновете, които присъстват на Олимпийските игри, били помолени в неделя да избягват да изпращат съобщения или да постват в социалните мрежи, ако наистина не им се налага спешно. 

Мярката била взета, поради претоварването на мрежите, което пречело на телевизията.  Коментаторите на състезанието по колоездене в събота не могли да кажат на зрителите колко напред са лидерите, защото достъпа до данните от GPSите на състезателите бил затруднен по тази причина.   Говорител на Международния Олимпийски Комитет е съобщил, че проблемите с мрежата са причинени от съобщенията, изпращани от стотиците

телефони

хиляди фенове по улиците. Следват мъжкият и женски маратон и триатлонът.  Експлозия в използването на мобилните телефони за достъп до Интернет, заснемане и изпращане на снимки и клипове направи от Лондон 2012 първите истински” медийни игри”, но също и оказа страхотен натиск върху мрежите. BBC, която основно предава Олимпиадата прави възможно феновете да гледат много от състезанията на живо по техните смартфони. От мобилните оператори смятат, че ще могат да посрещнат допълнителните  изисквания на феновете.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JFhT0wFa8B8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *