Журналистът от Би Ти Ви Виктор Николаев – с талант на актьор

Виктор Николаев

  Пристегнат в костюм и вратовръзка, с изрядно сресана встрани коса и замислен поглед, отправен към политическия си събеседник. Това е Виктор Николаев, когото зрителите на Би Ти Ви са свикнали да виждат всеки делничен ден по телевизията.

Заради прекалено консервативното му излъчване и интереса към сериозните теми от деня водещият на „Тази сутрин“ лесно е да си изгради имидж на „сухар“, който едва ли умее да се забавлява. Хората, които познават Виктор в реалния живот, обаче знаят, че той няма нищо общо със строгия си образ от екрана.

Звездата на сутрешния блок е от малцината журналисти на частната медия, които не са имали конфликт с никого от колегите си. Откакто постъпва на работа там преди две години, дошлият от БНТ кадър е всеобщ любимец в нюзрума. Всички са възхитени от умението му да се шегува дори в 4 ч. сутринта, когато почти целият екип на „Тази сутрин“ е кисел от ранното ставане.

Виктор редовно разсмива с шегите си екранната си половинка Ани Цолова

Най-често „потърпевша“ от чувството за хумор на Николаев е екранната му партньорка Ани Цолова. Чудите се защо понякога очите на водещата изглеждат леко зачервени? Не, не е от недоспиване, нито от мъка. Ани наистина плаче, само че от смях.

Виновни за сълзите в очите й са шегите на колегата й.

„Най-лошото е, че обича да ме разсмива преди ефир, точно няколко минутки по-рано. Аз избухвам в смях и си поемам дъх да открия предаването буквално в момента, когато камерата светне. Но това си е Виктор. Да не ми се сърдят близките, но с този човек най-много се смея“, категорична е женската половинка от журналистическия тандем.

Привидно сериозният Николаев е не само шегаджия, но и артист. Той като нищо би могъл да засенчи комиците на Слави и Любо Нейков с неш-лифования си талант да имитира известни личности. Коронният му номер е да се превъплъщава в любимеца на пенсионерския електорат Веселин Маринов.

„На едно вътрешноведомствено парти Виктор беше решил да се маскира като много известен наш певец. Дойде облечен с дълга синя риза извън панталоните, намокри си косата и я зализа, а за да бъде още по-автентично, се напръска с вода под мишниците – все едно е потен“, описват забавната ситуация колегите на Николаев.

Сам той признава, че майтапите му идват отвътре и са най-добрият начин да разпуска от чудовищното напрежение на „живия“ ефир, което всяка сутрин изпитва. Стресът в службата е и причината екранният партньор на Ани Цолова да чака с нетърпение летните си отпуски. Още щом дойде март, Виктор започва да уговаря колежката си да се разберат кой кога ще работи през горещите месеци.

За съжаление на Николаев тази година по-голямата част от отпуската му вече мина. Изкарал двуседмична почивка, сега той отново е на екран. Върнал се в Би Ти Ви зареден с нови сили и енергия от мечтаната морска ваканция в компанията на любимите си жени – половинката му Людмила (журналист в БНТ -бел. авт.) и петгодишната им щерка Дара. Последната е одрала кожата на известния си баща.

Журналистът планира да се възползва още веднъж от правото на платен отпуск в края на август. Тази част от почивката си той ще прекара не в курорт, а в Бургас, откъдето е родом съпругата му. Пак тогава Виктор ще намине и през своя роден Разград, за да се види със семейството си и със стари авери от училище.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *