Журналистката Искра Ангелова щастливо влюбена

 

Искра Ангелова

Искра Ангелова най-сетне си намери майстора, но в добрия смисъл на израза. От няколко седмици насам водещата на „Пиано бар „Нощни птици“ се носи на крилете на любовта и демонстрира щастието си пред всички.

С актуалното си гадже Искра се появи за сефте на официалната церемония по връчването на наградите „Аскеер“. Тогава в полезрението на медиите бяха повече звездите от актьорското съсловие и малцина забелязаха, че водещата чака ред да се настани в залата, гушнала под ръка новия си партньор.

Житейският спътник на БНТ звездата не е от публичните среди. Досега брюнетката все се загаджваше с популярни персони, но явно този път е направила изключение. Ангелова е разцъфтяла до сегашния си любим, а колегите й от „Сан Стефано“ 29 й стискат палци най-после да се задоми.

В националната телевизия Искра е известна като една от най-заклетите моми. Почти няма служител на държавната медия, който да не е чувал острата й позиция срещу брачното обвързване и семейните окови. В същото време обаче био логичният часовник на водещата тиктака неумолимо. Подкарала 40-те, тя трябва най-сетне да се кротне до някого и да се замисли за потомство. А дали мистериозният й кавалер на „Аскеерите“ е мъжът на живота й, ще покаже само бъдещето.

Любен Дилов-син не се притесняваше да афишира, че е интимен с БНТ звездата

Запознати с любовната биография на журналистката припомнят, че тя хич не си поплюва със силния пол. Старата мома на БНТ дава вид на скромна и дълбоко възвишена личност, но на интимния фронт сваля всички задръжки. Неслучайно в секс списъка й присъстват женени мъже с влияние в обществото.

Най-подходящ пример за любовните предпочитания на Искра е Любен Дилов-син. Той имаше интимни отношения с водещата още докато беше женен за съпругата си Елина. Семейният му статус не попречи на Искра да го оплете в мрежите си и двамата дори станаха една от най-коментираните двойки.

Нахалството на госпожицата стигна дотам, че се развяваше с Любо на публични събития, без да я интересува какво мисли законната му жена по въпроса.

Дилов-син бързо се насити на водещата и я смени в леглото си с Ваня Щерева. Ангелова обаче не зае позата на страдалка, а се прехвърли на нова мишена – този път от актьорските среди. Хубавицата си хвана за гадже Светльо Добрев, когото познавачи веднага определиха като „момче от сой“, нищо, че гонеше 50-те. БНТ звездата се фукаше наляво и надясно, че майката на приятеля й е известна оперна певица и семейството им се шири в огромен апартамент с високи тавани на ул. „Шишман“, на метри от Народното събрание.

Васко Гюров също бе спряган за любовник на водещата

50-годишният ерген, уви, също не се оказа за Искра любовта на живота й. Щом й стана ясно, че няма шанс да се вклини дълбоко в заможната рода, госпожицата се пусна в литературата. Тя издаде романа „Обичам ли те“ в съавторство с радио журналиста Петър Волгин. Двамата се скъсаха да обясняват как сътворили четивото отделно един от друг и всеки пишел в апартамента си, но на всички им бе ясно, че помежду им има нещо. И то обаче се оказа мимолетно.

Според актуална светска мълва една от последните тръпки на водещата е неин колега от „Пиано бар „Нощни птици“. Искра била хвърлила око на Васко Гюров, който е част от бенда на предаването. Чаровният музикант е женен от близо 15 години и има две деца.

Васко не откликнал на чувствата на своята началничка, а дали я ощастливил поне в леглото, само той и тя си знаят.

Точно когато познатите на Искра кършеха пръсти и се тюхкаха, че пак е попаднала на неподходящ мъж, тя изненада всички с новия си кавалер, когото показа на „Аскеерите“. Стискаме палци той да не е обвързан и водещата най-накрая да стигне до олтара, отървавайки се веднъж завинаги от етикета „стара мома„.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *