Жоро Главата фалира!

Георги Славов - Жоро Главата

  Жоро Главата, син на взривения сикаджия Стоил Славов, вече ще се движи с орди от 15 анаболни бодигардове, видя репортер. Гръцка банка е сложила ръка на хотела му в Слънчев бряг преди два месеца заради дълг от 25 хиляди лева.

Някога Георги Славов харчеше парите, натрупани от баща му, по заведения и миски като Николета Лозанова, но това време е безвъзвратно отминало. Причината за свалянето му на земята било оттеглянето на подкрепата от Румен Николов – Пашата, който е сред основателите на СИК заедно със Стоил Славов.

Славов е бивш шофьор в УБО. Взривен е в асансьора на сградата на СИК през 2005 г. Тогава бяха ликвидирани повечето от съдружниците му и старите мутри от 90-те, с които се познаваха като братя.

След убийството на Славов грижите за сина му формално се поемат от майката, но всъщност финансовото рамо е било от Румен Николов – Пашата. Пашата има сантимент към Славов-старши, защото е бил изпълнителен и никога не го е предавал, както са направили братята Маргини например.

Румен Николов - Пашата

Покровителството на Пашата над Георги Славов – Жоро Главата, обаче не е вечно и спира някъде през 2011-2012 година, спомнят си запознати с отношенията им. Освен че не можел да върти бизнес и пилеел пари, Главата се перчел с Румен Пашата и се хвалел, че той винаги ще го оправи в каквото и да се забърка, а освен това Бойко. Борисов му дължал услуги.

След раздора с Пашата Георги Славов – Главата напук регистрирал малка фирма – „Интерпетролиум 2″. Дружеството на СИК, в което навремето участваха баща му, Пашата и останалите босове, се казваше „Интерпетролиум и партнерс“. По-късно то бе поверено на бореца Рахмат Сукра, който бил далеч по-благонадежден, отколкото „малкия“.

Спестените от баща му пари Жоро Главата инвестира в хотел „Хевън“ на Слънчев бряг. Там прекарва и по-голямата част от времето си през лятото, но не с бодигардове и плеймейтки, а с жена си, детето им и майка си. Парите, които изкарва обаче, явно не са достатъчни, за да покрие разходите си. Хотелът се оказва запориран от „Пиреос банк“, защото Главата дължи 25 хиляди лева, които не връща. Всичките му фирми са запорирани заради дългове.

Фалиралият хотел "Heaven" на Жоро Главата

„Това нещо бе немислимо преди години. 25 хиляди са джобни пари за Пашата, но той вече не иска да плаща борчовете на сина на покойния си приятел. Други грижи има на главата си“, разказва бизнесмен, който е имал вземане-даване с Главата покрай доставки на напитки за снекбара на хотелския му комплекс.

Жоро Главата отказвал да плаща и такси на дружеството „Слънчев бряг“, чиято инфраструктура ползва. Затова фирмата му „Унитурс“ е осъдена да плати принудително 10 хиляди лева, което се оказало непосилна сума за богатия наследник на основателя на СИК.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Жоро Главата фалира!"

  1. plenty of fish dating site   18.11.2019 at 15:18

    Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much
    the same page layout and design. Wonderful choice of
    colors!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *