Живи червеи в менюто на KFC!

червейте

Клиентите на един от ресторантите на KFC в щата Керала, югозападна Индия са имали необичайна находка в пилешкото, което били поръчали миналата седмица.

Шиджу Абдул Башир поръчал кофичка с пикантни крилца за семейството си и установил, че в поръчката мърдат червеи. Персоналът на ресторанта се извинил и му предложил да замени блюдото.

Башир бил толкова ядосан, че отказал и заплашил да разгласи случая. Тогава служителите хванали бика за рогата и се опитали да откраднат насила доказателството за лошата хигиена в ресторанта.

КФС

Намесили се други клиенти и била извикана полиция и санитарни инспектори. В кухнята на ресторанта, инспекторите открили чували с пилета от 4-5 месеца. Тринадесет проби са били взети за изследване, а ресторантът е затворен.

Това повдига вълна на недоволство в ресторантите на KFC в региона. За собствениците е необяснимо как червеите могат да останат живи при 260 ?С – температурата, при която се пържи пилето. Каквото и да е станало, това е нова афера, която поддържа и без това недобрата репутация на различните веригi за бързо хранене по света.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WTDIo6k_i7I

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *