Жени не може да прежали Тачо

Жени правела отчаяни опити да спаси почти 6-годишния си брак с Тачо и го убеждавала да зареже любовницата си Зорница
Жени правела отчаяни опити да спаси почти 6-годишния си брак с Тачо и го убеждавала да зареже любовницата си Зорница

  Тежки преговори вървят между Жени Калканджиева и Стефан Манов -Тачо от няколко дни. Модната шефка се опитвала да вмени на съпруга си, че е готова да му прости изневярата в името на семейството и детето им, научихме от приближени.

Както вече цялата нация узна, носителката на титлата „Мис България“ лично обяви, че приключва брака си с Тачо заради любовен триъгълник. Замесена в него се оказа манекенката Зорница Линдарева, с която Манов кръшкал на Калканджиева от едно известно време.

След като гръмна новината, лъганата съпруга не даде вид на страдалница, а точно обратното – впусна се в нощни партита, веселби по женски и наздравици. От най-близкото й обкръжение обаче издават, че непукизмът на Жени не бил нищо друго освен умела актьорска игра. Истината била друга. Водещата, третата засегната от проклятието на „Отчаяни съпруги“, не можела да прежали Тачо и ридаела с глас за него.

Калканджиева с Тачо и сина им по времето, когато бяха щастливо семейство
Калканджиева с Тачо и сина им по времето, когато бяха щастливо семейство

„Като всяка лъгана жена, Жени е страшно обидена, делила известно време Стефан с друга. Но същевременно стигна до извода, че да спаси семейството си, е най-важно“, коментират около Калканджиева.

В момента тя се опитвала да убеди в същото и Тачо, като му вмени, че забежката с Линдарева е по-скоро мимолетно сексуално увлечение и няма шансове да прерасне в нещо по-голямо.

Засега обаче Стефан не поддавал на манипулацията, въпреки намеците на все още законната му съпруга, че върне ли се при нея, ще забрави за изневярата. Манов бил на принципа, че една връзка „счупи“ ли се, после е невъзможно да се залепи без следи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *