Ето я Сашка само по прашка!

Сашка Васева

  Сашка Васева пак развесели феновете на фолка, като пусна в интернет кадри от новата си фотосесия. Снимките са правени в домашни условия, а изпълнителката на „Левовете в марки“ е по-знойна от всякога. Свои разгологъзени кадри дупнишката Мадона е публикувала и в миналото, но сегашните са просто съвършенство, на което би се възхитил и самият Рубенс.

На фотосите пищната 46-годишна звезда е с чорапи, които завършват на бедрата й с дантела и пасват идеално на черните й прашки и лачения корсет. Ансамбъла Сашка е допълнила с ботуши, а на устните е мацнала естетски ярко червило. Миналата седмица Сашка гостува в шоуто на Слави. Там тя не се поколеба да скастри Дългия задето й се подиграва. Певицата е бясна, че актьорите на учиндолеца я осмиват в скечовете си, а от гнева й се е заразил и синът й. Наскоро тийнейджърът Христо Никола буквално изригна във фейсбук, бълвайки обида след обида по адрес на душманина. В открито писмо той нарече Слави продажен гей с малка п*шка, копеле и лайн*р. И го заплаши със съд. В студиото си Трифонов обясни на Сашка, че нито той, нито колегите му й се подиграват със скечовете. Просто се шегували. Васева обаче продължи да си се възмущава от Дългия и екипа му. Млъкна едва когато водещият я затапи с репликата, че сама си е виновна, защото се снима гола и после пуска кадрите в интернет. „Ами не се събличай, става по-лошо“, препоръча Слави.

Междувременно Сашка е получила покана да участва във „ВИП Брадър“. Певицата е била оферирана от екипа на Нова телевизия да се включи в шоуто срещу хонорар от 80 000 лева. По-забравената чалга дива още умува дали да склони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *