Ерджан Рашид – Роко фалира!

Ерджан Рашид - Роко
Ерджан Рашид – Роко

  Известният в миналото мафиотски бос от Кърджали Ерджан Рашид – Роко е потънал в заеми и едва свързва двата края, научихме от бизнесмени в града. В същото време по-големият му брат Махмуд дължи милион и триста хиляди лева данъци след серия от проверки на хазартния му бизнес и дискотеките в областта.

Страшилището от близкото минало в региона е тотално загърбен от бившия си приятел Ахмед Доган, на когото разчитал да стъпи на краката си, след като държавата конфискува имотите му за близо 2 милиона лева. Те вече са продадени от НАП, а бизнесът на Роко със заведения и търговия е на нулата. ДПС обаче се дистанцирало от него, за да не страда имиджът на партията.

Ерджан Рашид – Роко Роко често разказвал как е наливал пари в касата на движението, а след това е бил изоставен и хвърлен на кучетата.

Ексмилионерът Роко, който в миналото се хвали със съвместни гуляи с лидери на ДПС, днес е жалко подобие на образа си отпреди 10-15 години. Рядко се появявал на публични места. Роко разчитал, за да преживява, на по-големия си брат Махмуд, с когото са в сложни отношения от години.

След като влиза в затвора, хазартният бизнес, с който легализира доходите си от престъпна дейност, е поет от брат му Махмуд.

Той обаче също е подложен на серия от проверки и се оказва, че дължи над милион и триста хиляди данъци. За неприятностите си с властите Махмуд споделял, че са заради брат му Ерджан, и не искал да има нищо общо с него. Все пак, когато се налагало, му давал по някой лев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *