Емо Чолаков затъна в дългове

   Емо Чолаков може и да е най-ухиленият телевизионен водещ, но в реалния живот не му е никак весело. Синоптикът на Би Ти Ви не е за завиждане, тъй като е затънал в дългове и се чуди как да се справя с месечните си разходи.

 Най-големите затруднения за чаровния метеоролог идват от тлъстия банков кредит, с който е купил жилището си в София. Задължителната вноска по ипотечния заем виси като воденичен камък на шията на Емо, чиято заплата в частната медия е крайно недостатъчна за финансовите му нужди.

  Зевзекът от Гоце Делчев често изнемогва и е принуден да иска пари от колеги и приятели. Запълни ли обаче някоя дупка в бюджета си, веднага се отваря друга. Така постепенно Чолаков затъва в блатото на борчовете. Преди година симпатягата от прогнозата за времето накарал жена си да освободи щата си в службата. Искал половинката му да се посвети изцяло на малката им щерка Ема. Това обаче се оказало пагубно за авоарите на семейството.

Бързо станало ясно, че само заплатата на синоптика не може да покрива всички разходи на фамилията.

Тези дни Чолаков бе засечен да проверява какви са наличните му финанси в един от банкоматите пред сградата на Би Ти Ви. След като видя какво се изписва на дисплея, метеорологът придоби повече от загрижен вид.

После извади от якето си документи, на които личеше логото на компания за лесно плащане на сметки.

Чолаков дълго се взираше в листата, почесвайки се замислено по голото теме. Впрочем, снимките на фотографите ни добре показват, че чаровникът не е плешив, а е обръснат.

По „кубето“ му ясно личи прясно набола коса, почти на 100% бяла. „Посребряването“ явно е резултат на финансовите дертове на обичания от всички синоптик.

Угрижен, Емо се отправи към близката трамвайна спирка, след което се качи на мотриса за квартала си. За разлика от останалите си колеги знаменитости той не ползва скъпи таксита и винаги се движи с градския транспорт.

Любопитна подробност е, че Чолаков живее на метри от колегата си от Би Ти Ви новините Юксел Кадриев, който също тъне в борчове.

Дано обаче приликата в съдбите на двамата да остане само тази – финансовият им батак. Защото ще е жалко, ако, подобно на Юки, и Емо бъде въвлечен в развод и семейни панаири.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *