Емилия изневерява на Коко Динев?

Емилия

  Зловещ слух броди из фолк средите. Ако се вярва на пикантната мълва, Емилия изневерявала системно на мъжа си Коко Динев. От месеци насам блондинката, родом от Гълъбово, въртяла забранена любов с млад бизнесмен. “ А иначе го играе примерна жена, която си гледа семейството и чат-пат води битки за честта на мъжа си, възмущават се в бранша.

Години наред Емилия яростно бранеше бащата на сина си от напористи кандидатки за сърцето му и все оборваше слуховете за последните му похождения. Изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ води титанични битки и с бившата съпруга на Коко Анелия. С нея Емилия и сега не може да се разбере. В бранша още се припомнят и ефектните й скандали с Преслава, която дълго бе сочена за любовница на бизнесмена.

Тъй като на Емилия все й се налагаше да търпи клюките за изневерите на мъжа си, в бранша винаги са й съчувствали. Жалеха я и заклеймяваха лошия Коко Динев. Блондинката пък умело играеше ролята на влюбена жена, която защитава семейството си със зъби и нокти.

Явно отдадеността й е била измамна. 

Семейството на Емилия и Коко Динев отдавна било разбито

Емилия поела риска да загуби всичко, за което се борила досега, и без свян мами мъжа си. За похожденията й се говори отскоро, тъй като била много внимателна и успешно се прикривала. Както често се случва обаче, опиянените от любов губят връзка с реалността и стават непредпазливи за дебнещите ги опасности. Така се случило и с чалга изпълнителката.

Фолкпевицата, която дълго го играеше жертва, мамела Динев с по-млад бизнесмен. Ако се вярва на мълвата, любовникът на Емилия е на около 25 години и е родом от Плевен. Младокът бил доста заможен и със завидно самочувствие. Баровецът развивал способностите си в семейния бизнес. Бил амбициозен, а от известно време възнамерявал да се пробва и в политиката.

Как младежът и Емилия са се запознали и къде е пламнала любовта им, историята мълчи. Говори се обаче, че не можели дълго да издържат един без друг и често се виждали. Блондинката успяла да надхитри мъжа си и да се види с любовника си почти след всяко участие. Под претекста, че е изморена, за да изминава пътя до Сандански, и уверението, че ще нощува сама в хотел, Емилия се срещала тайно с гаджето си. Певицата била толкова заслепена от любов, че започнала да става невнимателна и резултатът е налице.

Мълвата за прелюбодеянието й набира скорост и е въпрос на време да стигне до ушите на нищо неподозиращия й съпруг.

Именно на бушуващите в Емилия страсти се дължат странните коментари във фейсбук, които от дни насам озадачават феновете. Ето само едно от най-странните словоизлияния на певицата: „Знам, че има хора, които могат да обичат цял живот голямата си любов, но нали не е на мода и е унизително в 21 век… може да не си щастлив, но поне си в крак с модата!“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *