Емануела си смени носа

Емануела

  Емануела се подложи на свръхмодерна ринопластика, която вместо да оформи носа й, я обезобрази, коментират със съжаление почитателите й.

Върхът на носа на певицата изглежда странно, сякаш всеки момент ще падне. Именно заради това колежките й побързаха да я сравнят с Майкъл Джексън, чийто нос буквално се беше разпаднал заради множеството пластични операции. За обонятелния орган на Емануела това е поредната пластична интервенция. В началото на годината тя реши да го коригира и се подложи на операция, с която да го изтъни.

„Има пари, дала ги е. Можеше поне да проучил този хирург. Човекът направо я е загрозил. Този нос е много малък за нейното лице, но в крайна сметка тя си знае!“, коментират феновете на певицата. Тя вече има пластика на корема, хиалуронова киселина в устните, както и впечатляващо количество силикон.

„Повечето от известните ходят при едни и същи пластични хирурзи, които ги вадят като от калъп. Затова фолк певиците и плеймейтките са като две капки вода.

Бедата е, че пластичната хирургия води до пристрастяване. Започнеш ли веднъж с корекциите, няма спиране“, коментира пред журналисти един от най-известните кардиохирурзи, който получава неколкократно по-ниска заплата от докторите на чалгаджийките. Независимо че прави несравнимо по-сложни операции.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *