Елеонора Манчева изглежда като бременна

Елеонора Манчева

  Елеонора Манчева, една от най-красивите българки, разхожда подозрително наедряло коремче, Видяха папараци, фотообективите им засякоха коронованата за Мисис България брюнетка на шопинг из централна софийска улица преди няколко дни.

Съпругата на футболиста Владимир Манчев винаги се е гордяла с идеалните си форми, на които дължи успешната си кариера на модел. Заради нея миската вече десет години се инати да роди наследник на бившия нападател на ЦСКА и „Локо“ (София). Деликатната тема неведнъж е будила подозрения, че някой от съпрузите има проблеми, заради които в къщата им все още не се чува детска глъч.

Този път обаче май щъркелът се кани да навести Нора и Владо. Поне ако съдим по промените във фигурата на футболната съпруга. Нагласена в ефирна и свободна рокличка, тя паркира лъскавото си ауди на ъгъла на улиците „Екзарх Йосиф“ и „Княз Борис I“ в участък, маркиран като синя зона. Указателните знаци на „Центъра за градска мобилност“ не смутиха красавицата и тя не се почувства длъжна да го спонсорира с левче и 20 стотинки, колкото излиза есемес паркирането в центъра на столицата.

Миската се отправи към магазин за оборудване и уреди за фризьорски салони. И точно когато се суетеше, избирайки покупките си, роклята й издайнически оформи коремче като за бременна в третия месец.

За лежерния си шопинг иначе суетната миска дори не си бе направила труда да се гримира, а приятелки коментираха, че от известно време ходела без макияж. „Оплака се, че получава алергии, нищо чудно да е от бременността„, предполагат те.

Пазарът на Нора приключи с професионална преса за изправяне на коса, заради която семейният бюджет олекна с към 60 лева. Кибици, разпознали Манчева, не пропуснаха да коментират с доза ирония, че инвестира в разкрасителния уред, за да пести от прически във фризьорските салони.

Още повече че съпругът на Нора пак остана безработен преди броени дни. Блондинът бе освободен от столичния „Локомотив“. А е и малко вероятно да си намери нов работодател, тъй като вече е на годинки – 34, та ще се наложи за пореден път благоверната му да се грижи за финансовата стабилност на семейството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *