Елен Колева си търси гадже на плажа

Хубавицата изкушава мераклиите по морето с перфектни форми

  След като се раздели с милионера Александър Найденов, актрисата Елен Колева все още е сама въпреки върволицата от претенденти за сърцето й. Сред тях се подредиха Иво Аръков и уважаван столичен бизнесмен, но Елен се води официално все още свободна. Дори партньорът й от „Денсинг Старс“ Калоян не успя да спечели сърцето й, въпреки че упорито я ухажва.

Елен Колева

В момента една от звездите на танцувалното шоу изглежда досущ като морска нимфа. Тя почива на българското Черноморие и от време на време пуска по някоя гореща снимка, която разпалва страстите на почитателите й.

На фотосите актрисата е само по бански, но едва ли някой може да отрече, че изглежда перфектно. Именно затова повечето от феновете й я сравняват с морска нимфа.

Актрисата хваща окото на гларусите по морето

Според митологията тези създания са неземно красиви, вечно млади, с тънка снага, дълги коси и чародеен поглед, който замайва, и дори убива. Според легендите от песента на нимфите и от танците им по-хубави няма.

След като се представи отлично в „Денсинг Старс“ в момента Елен е решила да овладее индийските стъпки. През новия сезон тя прави планове да стане ученичка на Капка Кумар, която е една от най-добрите в в този жанр.

Атрактивните, но и доста трудни стъпки на източната хореография със сигурност ще й доставят изключително удоволствие.

„Привикнах на постоянното физическо натоварване, дори не ми се иска да се отказвам лесно. Набрала съм инерция. Поради това, два пъти седмично ходя на тае бо – има отличен ефект. Енергията, която получавам, е изумителна“, разказва Елен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *