Едвин Сугарев с нова жена?

Едвин Сугарев
Едвин Сугарев

  Многодетният писател Едвин Сугарев се възползва от общественото недоволство срещу правителството на Пламен Орешарски и реши да представи най-новото си произведение – книгата „Подлите времена“, на площада пред Президентството.

Няколко седмици преди премиерата той се постара да направи мощна кампания, с която да призове хората да се явят в 6 часа следобед на 4 септември пред сградата на президента.

Мистериозната жена до Сугарев ибираше парите от книгата
Мистериозната жена до Сугарев ибираше парите от книгата

Пиарските му интервюта дадоха резултат и бунтарят срещу комунистите бързо успя да захлеби с няколко хилядарки от протестиращите след гладната стачка. Той бе опънал малка масичка пред фонтана, на която бяха положени четивата. До нея бяха поставени няколко кашона, пълни с книги, и голямо пано, рекламиращо изданието. Удоволствието да имаш в домашната си библиотеката „Подлите времена“ струва 10 лева, а само за няколко часа Мистериозна жена до Едвин Сугарев Сугарев успя да продаде 3-4 кашона от книгата, видя с очите си репортер.

По-любопитното в случая е, че много години насам Сугарев цъфна на премиерата без съпругата си Мария Арсениева. Вместо нея компания му правеха младо чернокосо момиче и стилна близо 50-годишна дама.

Брюнетката не спираше да агитира хората, минаващи по площада, да си купят от най-новото издание на Едвин. Парите обаче прибираше русата жена, а през това време Сугарев подписваше екземплярите на всички, които си бяха купили. Представянето на книгата на площада пред Президентството, и то в деня на

Съпругата на писателя д-р Мария Арсениева и дъщеря му Тея не бяха на премиерата
Съпругата на писателя д-р Мария Арсениева и дъщеря му Тея не бяха на премиерата

започването на новия политически сезон, възмути някои от минувачите. Според тях е напълно възможно цялата истерия около гладната стачка на Сугарев да е била цел няколко седмици по-късно той да излезе на площада, хората да му съчувстват, да го потупат по рамото за това, че е борец за правда и да си купят книгата му. „Едвин не е глупав човек. Той прекрасно знае, че колкото и гладни стачки да направи, Пламен Орешарски няма да си подаде оставката. Интересно кога е написал книгата и защо я представя на публиката чак сега. Та нали гладува цял месец?“, запитаха се риторично минувачите. Без отговор остана и въпросът дали Едвин има разрешително да извършва търговска дейност на площада.

„Когато аз продавах череши на спирката, полицията ми състави акт. Него защо не го глобят!“, изригна възрастен мъж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *